Alien: Isolation stanoveno na 7. října
Alien: Isolation Novinka Alien: Isolation stanoveno na 7. října

Alien: Isolation stanoveno na 7. října

Michal Burian

Michal Burian

11

Creative Assembly oznámili datum vydání pro svůj survival horor Alien: Isolation.

Reklama

Alien: Isolation se na pultech obchodů objeví přesně 7. října letošního roku ve verzích pro PC (české titulky), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360. Studio Creative Assembly, které je známé především díky strategické sérii Total War, oznámilo datum vydání na britském EGX Rezzed 2014.

,,Reakce, které jsme dosud viděli a četli, jsou prostě neuvěřitelné. Je to Alien hra, kterou jsme vždy chtěli hrát a nemůžeme se dočkat, až si ji všichni letos na podzim zahrají," řekl zástupce tvůrčího celku.

Alien: Isolation dopraví na trh společnost Sega. Jde o hororové sci-fi dobrodružství v kůži Amandy, dcery Ellen Ripleyové. Očekávat můžete zoufalý boj o přežití, kdy se vydáte na misi, jež má odhalit pravdu v případě zmizení její matky.

V roli Amandy se budete pohybovat v neuvěřitelně nepřátelském světě a ocitnete se ze všech stran obklopeni zoufalými a panikařícími lidmi a nepředvídatelným a nemilosrdným vetřelcem.

Bez výbavy a přípravy musíte hledat materiál v hromadách šrotu, improvizovat ve všemožných situacích a používat svůj důvtip. Ne jen proto, abyste ve své misi uspěli, ale jednoduše proto, abyste zůstali naživu.

Vlastnosti hry

Postavte se všudypřítomné smrtící hrozbě – Zažijte neustálý strach, zatímco skutečně dynamický a učící se vetřelec bude využívat svých smyslů k tomu, aby vás ulovil a odpověděl na každý váš krok.

Improvizujte a přežijte – Hackujte systémy, hledejte důležité součástky a vyrábějte předměty, které vám pomohou v každé situaci. Vyhnete se nepřátelům, odlákáte jejich pozornost, nebo se jim postavíte tváří v tvář?

Prozkoumejte svět plný záhad a zrady – Ponořte se do detailního prostředí Sevastopolu, nefunkční obchodní stanice na samém kraji vesmíru. Setkejte se se širokou škálou obyvatel ve světě zjizveném strachem a nedůvěrou.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama