Aliens: Colonial Marines byly oznámeny moc brzy, říká Pitchford
Aliens: Colonial Marines Novinka Aliens: Colonial Marines byly oznámeny moc brzy, říká Pitchford

Aliens: Colonial Marines byly oznámeny moc brzy, říká Pitchford

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Randy Pitchford ze studia Gearbox svádí zanesený prach kolem projektu Colonial Marines na příliš brzké oznámení titulu od Segy, ačkoliv byli tvůrci již od začátku na projekt velmi natěšeni.

Reklama

„Gearbox má kolem 200 zaměstnanců, a také dalších 100-200 lidí jako výpomoc využitelnou v jakékoli situaci. „Duke Nukem Forever využívá přibližně 70 lidí, takže máme spoustu síly na další projekty,“ řekl Pitchford v rozhovoru pro NowGamer.

„Máme s projektem Aliens: Colonial Marines spoustu práce a jsme velmi natěšeni na výslednou hru. Víme, že bylo kolem projektu po dlouhou dobu ticho, což mnohé fanoušky rozrušilo. Samotná hra však byla oznámena moc brzy.“

„Vytvořit hry chce prostě čas. Sega však začala roztrubovat informace o tomto projektu ještě předtím, než jsme na hru kódově vůbec sáhli. Nyní vše šlape jako po másle a my máme velkou radost. Už to nebude dlouho trvat a budeme moci hru ukázat veřejnosti,“ dodal Pitchford.

„Opravdu, nemusíte se strachovat žádného naše projektu. Ani Borderlands, ani Brothers in Arms, ani Aliens. O své projekty se staráme a víme, co pro hráče znamenají.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama