Aliens vs Predator z roku 2000 zdarma na GOG.com
Novinka Aliens vs Predator z roku 2000 zdarma na GOG.com

Aliens vs Predator z roku 2000 zdarma na GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

43

Pokud se v obchodě GOG.com přihlásíte do betatestu platformy Galaxy, získáte zdarma klasiku v podobě Aliens vs Predator z roku 2000.

Reklama

Když dojde na otázku her na motivy Vetřelců, mnoha hráčům se vybaví klasický Aliens vs Predator, který byl vydán v roce 2000. Podobně jako mladší a méně povedený brácha z roku 2010, i tehdejší AvP nabídnul možnost hrát za mariňáka, Vetřelce i Predátora v intenzivní singleplayerové kampani a také v multiplayeru.

Pokud vás tato klasika minula a rádi byste si jí zahráli, ale nechcete nic platit, teď máte možnost. Obchod GOG.com spadající pod polský CD Projekt totiž rozdává Aliens vs Predator Classic 2000 zdarma po dobu dvou dnů. Stačí se na speciální stránce s pomocí vašeho e-mailu přihlásit do betatestu platformy Galaxy, která má mimo jiné umožnit cross-platform hraní mezi tituly z GOG.com a ze Steamu.

Účel této akce je tedy zřejmý, multiplayer Aliens vs Predator, zahrnující módy Deathmatch, Species Deathmatch, Predator Tag a kooperativní režim, má posloužit právě jako test této služby, která v tuto chvíli pohání také betu deskového The Witcher: Adventure Game.

Jakmile se přihlásíte do testování, během několika dní vám přijde kód, který aktivujete na GOG.com, kde už vám hra zůstane napořád. Pak už je jen na vás, jestli se pustíte do singleplayeru nebo skutečně přiložíte ruku k dílu prostřednictvím hraní oblíbeného multiplayeru.

Akce končí přesně tento pátek v 11:59 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama