Alone in the Dark Novinka Alone in the Dark se dočkalo vydání

Alone in the Dark se dočkalo vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

K dispozici je launch trailer a srovnání s původní hrou.

Reklama

Vývojáři ze studia Pieces Interactive dnes vydali dlouho dobu vyhlíženou a několikrát odloženou reimaginaci survival hororu Alone in the Dark. Nově vydaný titul z pohledu příběhu a zasazení čerpá z vůbec prvního dílu této známé série, který vyšel v roce 1992.

Znatelný časový odstup mezi oběma tituly dobře ilustruje níže přiložené srovnání, které na svém Youtube kanále zveřejnil uživatel s přezdívkou Cycu1. Výše v náhledu se poté můžete na atmosférický hororový zážitek naladit finálním trailerem. V naší recenzi si Alone in the Dark odneslo známku 8/10 a následující verdikt:

„Výborný AA survival horor, který sází na propracovaný příběh a lore, lovecraftovskou tématiku, ale také vtahující prostředí se silnou atmosférou. Modernizovaná podoba staré klasiky přinesla spoustu skvělých, mnohdy nečekaných novinek, které v žádné jiné hře tohoto žánru nenajdete. Bez problémů se to ani zdaleka neobešlo a hra trpí především na opravdu špatný soubojový systém. Pokud se ale přes nedostatky přenesete, čeká na vás excelentní zážitek.“

Hra je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama