Alpha verze DayZ konečně k dostání přes Steam Early Access
DAYZ Novinka Alpha verze DayZ konečně k dostání přes Steam Early Access

Alpha verze DayZ konečně k dostání přes Steam Early Access

Martin Cvrček

Martin Cvrček

67

Na Steamu se bez jakéhokoliv předešlého upozornění konečně objevila alpha verze DayZ Standalone. Myslíme to vážně <strong>+ obrázky</strong>.

Reklama

Tak dlouho se spekulovalo o datu vydání alpha verze očekávaného DayZ Standalone, až se nakonec hra bez jakéhokoliv předešlého upozornění objevila na Steamu v sekci Early Access. Tohle asi čekal málokdo. It's happening.

Alpha v tuto chvíli nabízí upravenou mapu Černarusi o rozloze 230 km2, servery s kapacitou až 40 hráčů, hráčův profil, který zůstává i po změně serveru, propracovaný inventář a crafting, úpravu zbraní a upravitelné oblečení. To všechno vás vyjde 24 Euro.

Vývojáři však na stránce hry několikrát zmiňují, že jde vážně o jen o alpha verzi, která nabízí kromě výše zmíněného i řadu bugů. Je tedy určená hlavně pro hráče, kteří chtějí zakusit brzký stav titulu a podílet se na vývoji. Pokud hledáte hladké a bezproblémové hraní, tady vám (zatím) pšenka nepokvete.

Kromě toho vydali vývojáři působivý a zároveň docela brutální trailer, jenž najdete níže a jenž dokonce museli stáhnout ze Steamu právě kvůli přílišné brutalitě. A pokud jde o to, co čekat od DayZ v budoucnu, můžete se těšit na ovladatelná vozidla, zvířectvo, hráči tvořené stavby, rozsáhlejší interakci s prostředím a crafting, lepší uživatelské rozhraní, grafiku a fyziku (včetně ragdollů), rozšířené ovládání a animace a také podporu moddingu.

Do světa DayZ Standalone se samozřejmě pokusíme na vlastní pěst proniknout a pokud se nám to povede a hned nás nezlikvidují hordy zombie nebo banditi, snad se dočkáte i nějakého toho preview.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama