Amazon koupil tvůrce Killer Instinct a Strider
Novinka Amazon koupil tvůrce Killer Instinct a Strider

Amazon koupil tvůrce Killer Instinct a Strider

Michal Burian

Michal Burian

Spekulace o konzoli s Androidem od Amazonu jsou jasnější.

Reklama

Maloobchodní gigant Amazon koupil studio Double Helix Games, vývojáře stojící za Killer Instinct pro Xbox One a připravovaným rebootem Strider.

Amazon to potvrdil a prozradil, že jde o součást jejich závazku k vytvoření inovativních her pro jejich zákazníky. Podrobnosti zveřejněny nebyly, proslýchá se ale, že Amazon získal nejen studio, ale také práva na jednotlivé herní značky.

Obě společnosti tvrdí, že prodej neovlivní dosavadní tituly, tedy Killer Instinct a Strider. Tvůrčí celek na nich bude stále pracovat.

Kalifornské studio Double Helix Games bylo založeno v roce 2007 a pracovalo na titulech jako Silent Hill: Homecoming, G.I. Joe: The Rise of Cobra, Front Mission Evolved, MX vs. ATV Reflex, Green Lantern: Rise of the Manhunters nebo Battleship.

Připomeňme, že nedávno se objevily spekulace o konzoli s Androidem, kterou by měl údajně Amazon chystat. Několik vydavatelů se s ní už mělo seznámit. Stát by neměla více než 300 dolarů a Amazon ji dost věří, vždyť má základnu uživatelů, o které si mnohé firmy mohou nechat jenom zdát. Jde o 200 milionů registrovaných zákazníků s platebními detaily a dalších 10 milionů lidí využívá placený Prime Service (služba pro sledování filmů).

Remake Strider vyjde již 19. února pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama