Amazon letos začne natáčet Fallout seriál
Fallout Novinka Amazon letos začne natáčet Fallout seriál

Amazon letos začne natáčet Fallout seriál

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

První díl bude režírovat spolutvůrce Westworldu.

Reklama

O tom, že Amazon chystá seriál podle známé herní série Fallout, se už ví nějakou tu dobu. Server Deadline nyní ovšem uvádí, že vrcholí produkční práce a první díly se začnou natáčet ještě letos. Vůbec první epizodu má režírovat Jonathan Nolan, spoluautor seriálu Westworld a Person of Interest, ale také Lisa Joy z Kilter Films. Nolan rovněž spolupracoal se svým starším bratrem Christopherem Nolanem na filmech Interstellar, The Prestige a trilogii Temný rytíř. V týmu jsou také Geneva Robertson-Dworet a Graham Wagner, kteří působí jako showrunneři seriálu.

Amazon, přesněji řečeno Amazon Studios, získalo licence na vytvoření slavné série od Bethesdy v roce 2020. Poté studio zveřejnilo velmi povedenou krátkou upoutávku na projekt, který ukazuje televizi a klasickou obrazovku s nápisem "Please Stand By". Avšak práce na seriálu výrazně ovlivnila pandemie.

Zatím není přesně jasné, kdy a kde se seriál bude odehrávat. Samozřejmě jisté je, že se bude jednat o zasazení v postapokalyptické Americe. Jak bude přesně seriál věrný hernímu originálu se neví. Stejně tak se neví, kteří herci se ujmou hlavních rolí. Nezbývá tedy, než si počkat na nějaké bližší informace. Seriál od Amazonu ovšem nebude prvním Fallout seriálem. V roce 2011 se vysílal webový seriál Fallout: Nuka Break. Ačkoliv se tedy jednalo o neoficiální seriál a Bethesda se na něm nijak nepodílela, vyšlo několik sezón, které si berou inspiraci z oblíbeného dílu Fallout: New Vegas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama