Amazon na sošce vyzradil zřejmě konec příběhu Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Amazon na sošce vyzradil zřejmě konec příběhu Batman: Arkham Knight

Amazon na sošce vyzradil zřejmě konec příběhu Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

42

Vypadá to na konec, který někteří fanoušci očekávají.

Reklama

Britský obchod Amazon zveřejnil obrázek limitované sběratelské edice Batman: Arkham Knight, která kromě jiných zajímavostí obsahuje sošku Batmana. Kupodivu na podstavci sošky se nachází text, který by mohl vyzrazovat jak nakonec příběh v Arkham Knight skončí. Více ve spoilerech níže.

Jak se sami můžete přesvědčit, na podstavci sošky Batmana je nápis „From a Grateful City In Memory of the Gotham Knight“, tedy „Od vděčného města na památku Gothamského rytíře“.

Není divu, že si po tomto textu spousta fanoušků myslí, že Batman v Arkham Knight zemře. Nahrává tomu i skutečnost, že Rocksteady Studios již dříve oznámili, že Arkham Knight je jejich posledním dílem ze série Batman Arkham. Nebylo by to ani takové překvapení, vždyť z DC hrdinů zemřel kupříkladu Superman nebo Flash.

Nesmíme ale zapomenout, že to může rovněž signalizovat skutečnost, že Batman jednoduše zmizí, protože už nebude chtít být ochráncem Gotham City, ale žít si vlastní poklidný život. Pravdu se dozvíme 2. června, kdy hra vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nicméně, spousta hráčů věří tomu, že Batman zemře. Amazon totiž nahradil obrázek jiným, kde už nápis není. Místo něho je jen „The Gotham Knight“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama