Amazon údajně chystá seriál podle God of War
Filmy/Seriály God of War Novinka Amazon údajně chystá seriál podle God of War

Amazon údajně chystá seriál podle God of War

Jan Urbančík

Jan Urbančík

16

Postarat se o něj mají tvůrci The Expanse a The Wheel of Time.

Reklama

Série God of War je bezpochyby jednou z nejzvučnějších značek, kterými se PlayStation může pyšnit. Vývojáři ze Sony Santa Monica nejprve vytvořili trilogii zasazenou do Řecka a po následné odmlce přišel cenami ověnčený reboot z roku 2018, jenž se přesunul na sever. A zatímco stále čekáme na přímé pokračování s podtitulem Ragnarok, se nyní objevila zpráva, která fanoušky série určitě potěší.

Včera večer totiž přišel renomovaný magazín Deadline s informací, že společnost Amazon, respektive jeho odnož Prime Video, chce vytvořit hraný seriál právě podle akčních adventur God of War. Nejde sice o oficiální potvrzení, ale podle autora článku momentálně probíhají jednání a vypadá to, že se seriálu skutečně dočkáme.

Zatímco o samotné adaptaci jsme se nedozvěděli prakticky nic, magazín přišel s několika jmény, které by se měly ujmout pomyslného kormidla, a nutno říct, že jsou to rozhodně povolané osoby. Hlavními tvůrci mají být Mark Fergus a Hawk Ostby, kteří divákům přinesli sci-fi seriál The Expanse, a dvojici má doplnit Rafe Judkins, producent seriálu The Wheel of Time podle stejnojmenné knižní předlohy. Amazon se pak má při tvorbě seriálu spojit se Sony Pictures Television a PlayStation Productions, jež se podílí na všech adaptacích podle her od této japonské společnosti.

Kdy bychom se měli seriálu dočkat a koho uvidíme v hlavní roli, to zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama