Amazon ukázal první obrázek ze seriálu Fallout
Filmy/Seriály Fallout Novinka Amazon ukázal první obrázek ze seriálu Fallout

Amazon ukázal první obrázek ze seriálu Fallout

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2

Fotka možná naznačuje, kde se bude příběh odehrávat.

Reklama

Amazon se pochlubil prvním střípkem z připravovaného seriálu na motivy série Fallout. Twitterové účty služby Amazon Prime Video a produkční společnosti Kilter Films sdílely gratulaci k pětadvacátému výročí značky a při té příležitosti pustily do světa první obrázek ze seriálu. Můžeme na něm vidět několik postav v ikonických uniformách u východu jednoho v vaultů.

Jak správně podotkl magazín GameInformer, číslo vaultu nám může naznačit, kde se zhruba bude seriál odehrávat. Na zádech postav vidíme číslo 33, přičemž tento vault jsme ve hrách nenavštívili. Podívali jsme se ale do vaultu s označením 34, konkrétně ve Falloutu: New Vegas, který se nacházel v oblasti dnešního Las Vegas, respektive Nevady. Vaulty na východě Spojených států mají v kánonů tradičně vyšší čísla, takže sázka na západ Ameriky se zdá být pravděpodobná.

Zmiňovaná produkční společnost Kilter Films stojí mimo jiné za úspěšným seriálem Westworld, jehož spoluautor Jonathan Nolan se ujme režie první epizody. Producentské role zastanou spolutvůrkyně Westworldu Lisa Joy a Athena Wickham a za Bethesdu Todd Howard a James Altman. Natáčet se začalo letos v červenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama