American Truck Simulator bude levnější a s dvěma rozšířeními
American Truck Simulator Novinka American Truck Simulator bude levnější a s dvěma rozšířeními

American Truck Simulator bude levnější a s dvěma rozšířeními

Michal Burian

Michal Burian

21

Po vydání se hra zdarma rozšíří o Arizonu a Nevadu.

Reklama

České studio SCS Software si pro fanoušky blížícího se American Truck Simulatoru připravilo nejedno lákavé překvapení. Vezmeme to hezky postupně. Pokud vám vadila cena klasické edice, která byla 799 Kč, tak nově hru předobjednáte za pouhých 499 Kč/16,99€.

Základní verze hry obsáhne pouze část Severní Ameriky, konkrétně Kalifornii. Vývojáři budou ale American Truck Simulator postupně rozšiřovat (stejně jako Euro Truck Simulator) a k předobjednávce vám zaručí rozšíření o Arizonu a Nevadu (původně byla jen Arizona ke sběratelské edici). Nové části mapy budou vycházet postupně, přesné datum zatím neznáme. Lze očekávat, že další dodatečný obsah už bude za peníze, ale o tom se dozvíme až po vydání základní hry.

Další novinkou od SCS Software jsou unikátní steampunkové skiny pro váš kamion, s kterým budete brázdit silnice Kalifornie a poté Arizony a Nevady. Pokud chcete tento bonus získat, musíte sledovat hru na Steamu a aktivovat svou kopii během prvního týdne, kdy vyjde. Týká se i krabicových verzí.

SCS Software tímto způsobem chtějí zaútočit na přední příčky Steamu a pokusit se, aby se o vydání American Truck Simulatoru dozvěděli i hráči, kteří zatím nepatří mezi nadšence těchto simulátorů.

Na závěr pro vás máme nabídku našich obchodů. Když si American Truck Simulator předobjednáte v GameExpres.cz nebo GameExpres.sk, získáte zdarma hru 18 Wheels of Steel: American Long Haul v hodnotě 199 Kč, plakát A3 a samolepku. V Xzone.cz jsme si potom pro vás připravili hru 18 Wheels of Steel: American Long Haul a fešné tričko.

Bonusy jsou u GameExpresu a Xzone i ke sběratelské edici obsahující model kamionu v měřítku 1:87.

American Truck Simulator vychází 3. února 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama