American Truck Simulator míří do Nového Mexika
American Truck Simulator Novinka American Truck Simulator míří do Nového Mexika

American Truck Simulator míří do Nového Mexika

Michal Burian

Michal Burian

10

Pátý největší stát USA rozšíří simulátor kamionů od českého studia.

Reklama

Dnes je to přesně rok od vydání American Truck Simulatoru. Při té příležitosti české studio SCS Software poděkovalo za podporu a odhalilo, že před několika lety začali na tomto projektu pracovat v malém týmu pěti lidí. V té době netušili, zda se jim podaří uspět a hlavně hru dokončit. 3. února 2016 byli odměněni úspěšným uvedením na trh a vřelým přijetím ze strany komunity i recenzentů (naše 7/10). V současné době se na vývoji American Truck Simulatoru podílí více než 20 lidí a další by se měli do týmu postupně přidávat, stejně tak k vývoji Euro Truck Simulatoru 2.

Zároveň s menšími zákulisními informaci prozradili SCS Software, že příští expanze mapy American Truck Simulatoru bude Nové Mexiko. Nové Mexiko je pátým největším státem v USA s rozlohou 315 194 km² a s počtem 2,1 milionů obyvatel 36. nejlidnatějším státem. Hlavním městem je Santa Fe. Největšími městy potom Albuquerque, Las Cruces, Rio Rancho, Roswell a Farmington. Uvidíme, jakou podobu dají Novému Mexiku vývojáři z Prahy. Na obrázcích můžeme vidět nejslavnější westernový landmark pojmenovaný Red Rock.

Připomeňme, že před rokem obsahoval American Truck Simulator státy Kalifornie a Nevada. V létě byl rozšířen o Arizonu. Nové Mexiko bude první placenou expanzí. Na podrobnosti si musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama