Amnesia možná láká na pokračování
Amnesia: The Dark Descent Novinka Amnesia možná láká na pokračování

Amnesia možná láká na pokračování

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Skvělá hororová FPS Amnesia: The Dark Descent se možná rozroste o druhý díl, pokud můžeme věřit nové teaser stránce.

Reklama

Studio Frictional Games totiž nastartovalo tajemnou teaser stránku, která by mohla poukazovat na vývoj pokračování skvělé hororové FPS. Říkáme pokračování, protože odkaz sestává ze slov Next Frictional Game, což eliminuje možnost datadisků či DLC přídavků.

Na stránce je prozatím k vidění pouze rozmazaný obrázek s nadpisem Amnesia a hláškou „něco se vynořuje“. Pokud navíc na obrázek kliknete, přenesete se do aplikace Google Maps, kde na vás bude koukat Čína. Že by se pokračování odehrávalo v Asii?

Server Rock, Paper, Shotgun vyhrabal také zajímavou dodatečnou informaci, která se schovávala přímo na stránce. Narazíme tam na klíčová slova, jako jsou „3D hra, pokročilá fyzika, survival horor, akční adventura, FPS, horor, strašidelný či nadcházející hra“.

Vypadá to tedy na regulérní pokračování hororového titulu Amnesia, o kterém nám toho vývojáři slibují odhalit mnohem více. Pokud se o podobný žánr zajímáte, doporučujeme navštěvovat tuto stránku co nejčastěji. Právě na ní totiž máme v nadcházející době nacházet nové detaily a informace o projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama