Amy Hennig se přidala k Visceral Games
Novinka Amy Hennig se přidala k Visceral Games

Amy Hennig se přidala k Visceral Games

Michal Burian

Michal Burian

6

Bývalá scénáristka Naughty Dog začala pracovat pro Visceral Games jako kreativní ředitelka na novém Star Wars titulu.

Reklama

Začátkem března opustila Amy Hennig tým Naughty Dog, kde se dlouhých deset let podílela na známých herních titulech. Byla především hlavním členem vývoje série Uncharted a dříve pracovala v Crystal Dynamics.

Včera večer jsme se dozvěděli, že bývalá scénáristka a kreativní ředitelka Uncharted se připojila k americkému studiu Visceral Games (série Dead Space, Army of Two: The Devil’s Cartel či Dante's Inferno). V novém týmu bude z pozice kreativního ředitele dohlížet na vývoj zbrusu nové značky s licencí Star Wars.

,,Vždycky jsem obdivoval její přístup k tvůrčímu rozvoji, kdy vytvářela jednoduchý, interaktivní zážitek pro hráče. Její zkušenosti a talent dokonale zapadá do toho, co se snažíme dělat tady ve Visceral Games. Amy nám pomůže pokračovat v naší snaze vytvořit vzrušující, pohlcující hry," řekl senior producent Steve Papoutsis z Visceral Games na blogu EA.

,,Svou kariéru jsem začala v EA téměř před čtvrtstoletím. Vrátila jsem se zpátky, je dobré být doma v EA. Jsem velmi nadšena, že se mohu připojit k Visceral Games a pracovat na novém Star Wars projektu jako kreativní ředitelka," napsala Hennig na svém Twitteru.

Visceral Games podle inzerátu vytvářejí Star Wars hru odehrávající se v otevřeném světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama