Ancestors: The Humankind Odyssey vyjde nejprve na PC a poté na PS4 a Xbox One
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka Ancestors: The Humankind Odyssey vyjde nejprve na PC a poté na PS4 a Xbox One

Ancestors: The Humankind Odyssey vyjde nejprve na PC a poté na PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Rozestup několika měsíců a roční exkluzivita pro Epic Games Store u PC verze.

Reklama

Akční survival adventura Ancestors: The Humankind Odyssey od kreativního ředitele Assassin’s Creed vypadá skutečně zajímavě. Patrice Désilets nás láká na dobrodružství, ve kterém se budeme snažit přežít v drsné, přesto krásné Africe před dlouhými deseti miliony let. Ano, v tomhle letopočtu započne hra a my postupně projdeme evolucí a uvidíme svět i před dvěma miliony let. Projdeme si různým prostředím a terénem, setkáme se s různými predátory a budeme se učit nové schopnosti a dovednosti, které předáme další generaci. Jen pozor na úmrtí, to bude mít velké následky.

„Našim cílem s Ancestors: The Humankind Odyssey je nabídnout herní zážitek, který žádný hráč nikdy předtím nezažil,“ říká Patrice Désilets, spoluzakladatel a kreativní ředitel studia Panache Digital Games. „Náš malý tým vytvořit ambiciózní a pohlcující hru s jedinečným prostředím, které uchvátí hráče všech typů. Těšíme se, až hráči prozkoumají náš svět,“ dodal.

Vydavatelem Ancestors: The Humankind Odyssey je Private Division, nová divize společnosti Take-Two, která uvede PC verzi na trh přesně 27. srpna letošního roku prostřednictvím Epic Games Store, jenž má roční exkluzivitu (to není žádná novinka). PlayStation 4 a Xbox One verze budou následovat v prosinci 2019. V tiskové zprávě se bohužel nepíše o podpoře češtiny - samozřejmě nechybí angličtina, francouzština, němčina, italština, španělština, japonština, polština nebo ruština.

Podívejte se na nové video, které v necelých třech minutách představuje vše o hře. Jde o druhou epizodu. Ta první vyšla před měsícem a máme ji také pro vás:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama