Animal Crossing: New Leaf dostal aktualizaci Welcome Amiibo
Animal Crossing: New Leaf Novinka Animal Crossing: New Leaf dostal aktualizaci Welcome Amiibo

Animal Crossing: New Leaf dostal aktualizaci Welcome Amiibo

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Prodejní verze, včetně updatu Welcome Amiibo, bude v obchodech koncem tohoto měsíce.

Reklama

Nintendo se rozhodlo povýšit hru Animal Crossing: New Leafna vyšší úroveň a dosáhlo to vydáním klíčového updatu jménem Welcome Amiibo. Podle slov Nintanda můžou aktualizaci stahovat všichni hráči, kteří již mají hru zakoupenou, ale od 25. listopadu bude v Evropě v prodeji verze titulu s plnou hrou a s názvem Animal Crossing: New Leaf - Welcome Amiibo. K představení updatu došlo během posledního Nintendo Directu, jehož celý záznam najdete zde.

Tato aktualizace přidává do hry funkci Amiibo. Do hry tak přibydou, díky novým Welcome Amiibo kartám a novým 16 amiibo figurkám, noví vesničané ve svých vlastních RV. Karty u nás vychází 25. listopadu, ale amiibo figurky budou k mání již dříve.

Série 16 nových Animal Crossing amiibo figurek vám dovolí pozvat si do své hry zvláštní hosty i s vlastními RV. Tyto postavičky budou mít jeden den volno od každodenních povinností ve městě a budou také nabízet hráčům nové in-game předměty z konzole Wii U, New Nintendo 3DS XL a New Nintendo 3DS. Prostřednictvím nich získáte přístup k novým hrám Desert Island Escape a Animal Crossing Puzzle League. Má jít prakticky o dvě nové minihry ve hře Animal Crossing: New Leaf.

Do hry ale přibude také kouzelná lampa a až po jejím nalezení v hlavní hře si budete moci odemykat další funkce amiiba. S lampou můžete jednou denně přivolat strašidelnou Wisp, stačí použít kompatibilní amiibo a Wisp příslušnou amiibo postavu vpustí do vaší vesnice. Můžete tak mít vesnici plnou kachen nebo třeba krav.

Ve stejný den, kdy se na pultech obchodů objeví rozšířená edice hry Animal Crossing: New Leaf, půjde zakoupit nové Welcome Amiibo karty. Celkem jich bude pěkných 50 kousků a najdete zde nejen staré známé vesničany z minulých Animal Crossing her, ale také jejich RV. Díky tomu se po aktualizaci hry objeví také nové RV Campground, tedy přibude ve vašem městě další oblast.

Tento nový tábor nabídne několik různých interakcí se speciálními druhy vesničanů a taky nové možnosti pro nákup. Potkáte se i s veselým Harveym, který vám pomůže objevit všechny možnosti kempu. Použitím určité amiibo figurky nebo karty, se objeví postava a její stylový RV. To ale platí i pro některé amiiba, které nejsou přímo ze série Animal Crossing. Prozatím víme o spolupráci se Splatoonem (Inklings) a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wolf Link).

Jak už bylo zmíněno výše, můžete si v Animal Crossing: New Leaf odemknout přes in-game konzoli Wii U předměty hry Desert Island Escape a přes in-game konzole New Nintendo 3DS XL a New Nintendo 3DS předměty zase hry Animal Crossing Puzzle League. Tyto Wii U a New Nintendo 3DS XL a New Nintendo 3DS předměty jde sice získat i v Nooklingově obchodě, ale mnohem snazší je dostat při naskenování některých z 16 Animal Crossing amiibo postav.

Na některé nové funkce hry Animal Crossing: New Leaf nebudete potřebovat amiibo karty a ani figurky. Jedou z nich jsou MEOW (Mutual Exchange of Wealth - něco jako vzájemná výměna bohatství) kupóny. Za ně můžete v kempu získat unikátní předměty nebo od zvířecích kamarádů. Chcete-li ale získat tyto kupóny, musíte se zúčastnit nových denních nebo týdenních úkolů Town Initiatives. Najdete zde vytáhnutí určitého množství plevele nebo shromažďování některých druhů mušlí.

Rozšíření Welcome Amiibo u Animal Crossing: New Leaf vám také dovolí přizpůsobit si svůj domov. Budete totiž moci prostřednictvím dotykové obrazovky hýbat nábytkem a i předměty. A máte-li uložena data ze hry Animal Crossing: Happy Home Designer, můžete je propojit se hrou a odemknout 20 dalších kusů, ale tento nový nábytek je obrovský a prý udělá určitě v každé domácnosti pořádný dojem.

S updatem se do hry dostává i nový amiibo režim pro fotoaparát. Můžete se sejít se svými oblíbenými vesničany, vyfotografovat se, fotky uložit a sdílet s přáteli pomocí nástroje 3DS Image Share. K využití téhle funkce nejsou amiiba potřebné, ale jejich použitím si můžete pořídit fotografie přímo s nimi.

Puzzle League Gameplay

Desert Island Escape Gameplay

Villager RV Gameplay

Isabelle RV Gameplay

Splatoon RV Gameplay

Splatoon Items Gameplay

Monster Hunter RV Gameplay

Monster Hunter Items Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama