Animovaný filmeček Overwatch je žrádlo pro příznivce westernů
Overwatch Novinka Animovaný filmeček Overwatch je žrádlo pro příznivce westernů

Animovaný filmeček Overwatch je žrádlo pro příznivce westernů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hráči se mohou těšit i na novou hrdinku a Lúciovy cereálie.

Reklama

Letošní Blizzcon přinesl nové ovoce i fanouškům Overwatch. A zdaleka tím nemyslíme jen obří D.Vu z kostiček stavebnice LEGO, která střeží vchod na akci. Příznivci populární multiplayerové střílečky se mohou těšit zejména z nového animovaného filmečku. Není to tak dávno, co Blizzard zveřejnil animák, jehož hvězdou byla právě D.Va, a tentokrát dostává vytoužený prostor McCree, takřka ikonický mix Clinta Eastwooda a Hana Sola, který se rád předvádí v pravé poledne. Proto nepřekvapí, že jeho krátký animovavý film dost sází na řádnou atmosféru plnou westernových prvků, byť samozřejmě nechybí ani řada modernějších elementů. Mimo jiné jde také o další dobře zpracovaný doplňek celkové příběhové mozaiky hry.

McCreeho animák představuje i další hratelnou hrdinku. 29. postavou se stává Ashe, členka a vůdkyně gangu Deadlock, tedy další poněkud westernový charakter. Na rozdíl od kovboje se závislostí na doutnících je však vybavena opakovací brokovnicí, dynamitem, který lze házet, a brokovnicí s upilovanou hlavní. Ta může díky svým vlastnostem a pohybovým možnostem dost připomínat Scoutovu brokovnici Force-a-Nature z Team Fortress 2. Ultimátní schopností Ashe je pak možnost povolat na bojiště omnického parťáka jménem B.O.B. Ashe je přitom věnováno další video, pro změnu pořízené přímo v herním enginu.

Animák a nová hrdinka však blednou v porovnání s nově představenými Lúciovými cereáliemi. Každý velký fanda si tak může k snídani dopřát Lúcio-Oh’s od firmy Kellogg's. A protože bude Overwatch navzdory aktuálním vlnám nevole napříč herním průmyslem nadále dávat prostor loot boxům, i kdyby Jeff Kaplan na koze jezdil, součástí balení cereálií je i menší in-game bonus. Konkrétně jde o Loot Boost, který vám očividně zajistí rychlejší přísun loot boxů s kosmetickými předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama