Anno 2205 dostupné v ultimátní edici
Anno 2205 Novinka Anno 2205 dostupné v ultimátní edici

Anno 2205 dostupné v ultimátní edici

Michal Burian

Michal Burian

3

Se všemi dodatečnými balíčky za 49,99€.

Reklama

Pokud patříte mezi hráče, kteří si kupují hry až v kompletní edici, tak by vás mohla zaujmout strategie Anno 2205. Ta je konečně dostupná v ultimátní edici obsahující všechny dodatečné balíčky.

Za 49,99€ se stanete majitelem původní hry s expanzemi Tundra, Orbit a Frontiers. V prvním DLC se dostanete do nové rozsáhlé oblasti s dalšími zdroji. Jak očekáváte, budete osidlovat tundry. To Orbit vás vezme na oběžnou dráhu se stavbou vesmírné stanice. Než vyšlete první astronauty na orbit, musíte je nejprve vycvičit v novém orbitálním ústavu, který postavíte ve svých městech. Dále musíte vybudovat trenažery a mnoho dalšího, aby vaši specialisté byli na dobrodružství na oběžné dráze Země připraveni. Poté můžete na oběžnou dráhu vyslat první posádku a začít stavět hlavní modul stanice. Postupně budete základnu rozšiřovat, na výběr máte až 12 různých typů modulů, které budete během hraní odemykat. Je jen na vás, jak bude vaše vesmírná stanice fungovat, důležité je, aby vám přinesla to, co potřebujete. Jenom tak můžete svou říši rozšířit dál.

Na závěr tu máme Frontiers DLC s třemi novými sektory s odlišnými vlastnostmi a úkoly. Dostanete se na Madrigal Islands s množstvím menších ostrovů, Savik Province je zase Arktida s velkou zimou a gejzíry a Greentide Archipelago je nová oblast, kde budete vykopávat ostatky nové frakce, s kterou se budete postupně seznamovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama