Ano, v Jurassic World Evolution bude Spinosaurus
Jurassic World: Evolution Novinka Ano, v Jurassic World Evolution bude Spinosaurus

Ano, v Jurassic World Evolution bude Spinosaurus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Chybět nebude ani oblíbený dinosaurus Dennise Nedryho. Nedivíme se, že vymřel.

Reklama

Aktualizace: Tvůrci Jurassic World Evolution dnes vydali i nový vývojářský deník. Ten se zaměřuje na vaše herní možnosti, prostředí, v němž lze vybudovat vlastní park, nebo na obsazení. Kromě několika postav známých z filmové série se setkáme i se zcela novými postavami, které byly vytvořeny speciálně pro potřeby hry.

Původní zpráva: Už mnohokrát jsme tu měli krátká videa, která představují jednotlivé druhy dinosaurů, s nimiž se setkáme v budovatelské strategii Jurassic World Evolution. Obvykle je sdílíme ve větším počtu, ale tentokrát jsme se dvakrát za sebou dočkali oznámení druhu, který si myslím zaslouží zvláštní pozornost.

Prvním z nich je Spinosaurus, mohutný masožravec charakteristický velkou ploutví na zádech. V první řadě jde ale o ikonu Jurského parku 3. Třetí film v sérii je i dnes mnohými považován za nejméně povedený. Proto panovaly obavy, jestli na Spinosaura dojde a jestli všichni nebudou raději dělat, že žádný Jurský park 3 nikdy nebyl. Ale jak dokazuje čerstvé video, není tomu tak, což je dobře. I největší kritici filmu nejspíš uznají, že Spinosaurus nabídnul parádní podívanou. A fakt, že až příliš snadno sejmul Tyrannosaura, nezpochybnitelného krále všeho Jurského, na tom nic nemění.

Potěší i taktéž masožravý Dilophosaurus. Ve svém parku tedy můžete mít poměrně malého dinosaura, který je pro změnu charakteristický závojem kolem hlavy a pliváním něčeho, co vážně nechci rozpitvávat. Dilophosaurus se proslavil hlavně díky postavě Dennise Nedryho z prvního Jurského parku, který kvůli tomuto druhu skončil opravdu špatně, a to i navzdory klacíčku, tajnému heslu a dalším trikům.

K dispozici jsou také screenshoty, které pro změnu ukazují různé typy budov, jež mohou být součástí vašeho parku. A kdybyste chtěli vidět, jak vypadá Jurassic World Evolution v akci, můžete se podívat na videa od serveru IGN, která ukazují prvních 20 minut hraní a nový ostrov Isla Tacano. Jak už víme od loňského oznámení, ve hře budeme moci stavět parky nejen na ikonickém ostrově Isla Nublar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama