Anthem od BioWare nás postaví do role ochránce zbytku lidstva
Anthem Novinka Anthem od BioWare nás postaví do role ochránce zbytku lidstva

Anthem od BioWare nás postaví do role ochránce zbytku lidstva

Jan Kalný

Jan Kalný

44

Se svým exoskeletem se budete vydávat vstříc nebezpečí a plnit questy jako v tradiční RPG hře. <strong>Aktualizováno o další informace.</strong>

Reklama

Během včerejší konference EA jsme se dočkali krátkého teaser traileru na novou IP od BioWare - Anthem. Hra, která slibuje nádherné post-apokalyptické prostředí se sci-fi prvky. A z nové ukázky to vypadá, že je tohle jednoduše řečeno dechberoucí hra.

Hned v úvodu ukázky vidíme doslova skvělou grafickou stránku hry, která se dá snadno splést třeba i s filmem. A pak začne pořádná akce. V roli tzv. „Freelancera” máte za úkol chránit zbytky lidstva před hrozbami za zdí pomocí vašeho obleku - Javelinu.

Ten půjde podle všeho upravit a bude několik druhů. Jeden je takový průzkumnický, jiný je trochu jako tank, třetí zase umí létat skoro jako nějaký bůh. Nutno také dodat, že hra je vyvíjená v Edmontonu, tudíž jí nemá na starost stejný tým jako nový Mass Effect. Což je asi hned poznat, když se podíváte na tváře a mimiku postav…

Z dalších informací, které jsme se dozvěděli po samotné E3 prezentaci, víme, že hra půjde hrát a dohrát v singleplayeru. Má sice nabízet hladký drop-in/drop-out co-op, ale pokud budete chtít hrát úplně sami, můžete. Jak mimo jiné potvrdil i tento tweet od hlavního designéra hry.

Také jsme se dozvěděli, že lákadlem hry by měl být obrovský výběr zbraní a různorodí nepřátelé - od příšer po lidí. Samotná hra přitom běží na Frostbite enginu a cílem je to, aby jí mohl člověk hrát dlouhou dobu a pokaždé, když se vrátí, zažil něco nového. A v neposlední řadě také víme, že lokace v úvodu videa - Fort Tarsus - je jakýsi hub world, domov, kde může člověk sbírat questy a upravovat svůj Javelin.

Samotná hra by měla vyjít na podzim příští roku na PC, PS4 a Xbox One. Ale myslím, že do té doby se máme vážně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama