Antigraviator mají být anti-gravitační závody bez omezovače rychlosti
Novinka Antigraviator mají být anti-gravitační závody bez omezovače rychlosti

Antigraviator mají být anti-gravitační závody bez omezovače rychlosti

Michal Burian

Michal Burian

5

V závodech budete moci sabotovat soupeře a užijete si i lokální split-screen pro čtyři hráče.

Reklama

Nabažili jste se závodů WipEout Omega Collection, které v létě letošního roku vyšly na konzole PlayStation 4, nebo naopak jste byli zklamáni, že se kolekce WipEout nepodívala i na další platformy? Tak to brzy dostanete náhradu. Studio Cybernetic Walrus totiž na druhou polovinu roku 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One chystá anti-gravitační závody Antigraviator.

Antigraviator nás zavede do roku 2210, závody jsou úplně jiné než dnes a na dráze se prohánějí kluzáky s neomezenou rychlostí. Hra nás postupně zavede do čtyř sci-fi světů se třemi různými tratěmi. Grafická stránka je ve 3D a kromě kampaně pro jednoho hráče, kde si odemkneme nové díly, lodě a skiny, nebude chybět lokální split-screen multiplayer pro čtyři hráče a klasický online multiplayer s hodnocením a žebříčky.

Pokud čekáte, že se v Antigraviator budete jen tak prohánět po trati, tak se šeredně pletete. Své soupeře budete muset sabotovat. K dispozici budete mít miny, rakety nebo využijete životní prostředí, kdy kupříkladu strhnete skalní útes a zatarasíte s ním tunel.

Odhaleny byly i minimální systémové požadavky. Vyžadován bude Windows 7 SP1, Windows 8 nebo Windows 10. Dále procesor i5 2.7GHz, 8 GB RAM, Nvidia GeForce 660ti, DirectX 10 a 10 GB volného místa na disku.

První obrázky

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama