Apex Legends dostalo očekávaný next-gen update
Apex Legends Novinka Apex Legends dostalo očekávaný next-gen update

Apex Legends dostalo očekávaný next-gen update

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči na PS5 a Xboxu Series X/S se dočkali grafických vylepšení.

Reklama

Vývojáři ze studia Respawn Entertainment ani více než tři roky od vydání nezapomínají na svou úspěšnou battle royale akci Apex Legends. Hra se ostatně právě dnes dočkala řady novinek.

V první řadě došlo k vydání dlouho očekávané aktualizace pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nativní verze pro nové konzole přináší několik vylepšení. Hráči na PS5 a Xboxu Series X si po stažení nové verze titul užijí ve 4K v kombinaci s 60 fps a HDR.

Oproti verzi pro starší konzole navíc autoři vylepšili dohlednost vzdálenějších objektů a kvalitu stínů. Určitý kompromis představuje verze pro Xbox Series S, jejíž vylepšení se týká pouze podpory HDR a 60 fps.

Vývojáři zároveň odhalili, že v budoucnu plánují na PS5 i Xboxu Series X/S přijít s další aktualizací, která by měla přidat podporu až 120 fps a další vylepšení grafiky i zvuků. Majitelé PS5 se navrch mohou těšit na podporu funkcí ovladače DualSense v podobě haptické odezvy a adaptivních triggerů.

Kromě verze pro nové konzole obdrželo Apex Legends rovněž nový event s názvem Warriors Collection, který potrvá od 29. března až do 12. dubna. Čerstvá událost přináší nové výzvy, oblečky a další speciální obsah. Reinkarnaci naopak zažívá režim Control, ve kterém se proti sobě utkají dva týmy po devíti hráčích.

Kompletní přehled novinek a oprav si můžete prostudovat na oficiálních stránkách Apex Legends.

Tematické Apex Legends předměty si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama