Apex Legends odhaluje druhou sezónu
Apex Legends Novinka Apex Legends odhaluje druhou sezónu

Apex Legends odhaluje druhou sezónu

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čeká nás nová postava, zbraň a dovednostní úrovně.

Reklama

Na hlavní pódium akce EA play se nám přišla ukázat i populární battle royale hra Apex Legends. Nejprve nám byla připomenuta právě probíhající časově omezená událost Legendary Hunt a s ní spojený víkend s dvojnásobným přísunem zkušeností. Pokud tedy chcete na poslední chvíli dohnat váš battle pass, dnes a zítra je pro to nejlepší příležitost.

Poté jsme se už konečně dostali k tomu, co nás čeká v sezóně s pořadovým číslem 2. Ta odstartuje 2. července, nese jméno Battle Charge a přinese sebou spoustu změn. Nejprve se mluvilo o zbraních a o jejich úpravách. Dokonce padla i věta, že zbraň se jménem podle jedné země bude konečně použitelná. To jsme teda zvědaví. Dále nám byla představena zbraň nová, nazvaná L-Star. Tento plasmou nabíjený kulomet má být skutečně mocnou zbraní, která svými projektily dokáže prorazit i dveře. Díky jeho síle se však stane i velmi cenným zbožím, a tak bude k nalezení pouze v dropech, podobně jako ostatní legendární zbraně. Stejně tak nebude možné nalézt náhradní munici.

Připomenuty nám byly už i dříve avizované změny v battle passu, o kterých se více dočtete v našem článku z minulého týdne. Určitě se ale podívejte na připravované legendární předměty, které budou součástí battle passu pro příští sezónu.

Další, poněkud zásadní změnou je nový rankovací systém. Ten bude obsahovat 6 různých úrovní a vy se mezi nimi budete pohybovat podle vašich výkonů v jednotlivých zápasech. Nejvíce by vás však měl ovlivnit v tom, že pro každou úroveň bude oddělený matchmaking, a tak vás na souboj na život a na smrt vyzvou soupeři podobných kvalit. Na konci sezóny pak budete odměněni za váš nejlepší dosažený výsledek.

Na závěr byla konečně představena i nová postava. Desátou legendou se stane Watson. Tato dívka se velice dobře zná se všemi legendami i samotným prostředím, jelikož celý svůj život strávila v okolí arény. Jejím otcem je slavný vynálezce a jeden z nejdůležitějších projektantů samotné Apex arény. Watson zdědila spoustu vlastností a schopností po svém otci a pro své přežití v aréně bude využívat především nejmodernější technologii.

Její základní schopností je elektrický plot, kterým může obehnat jakékoliv území na mapě a slouží jako ochrana před rychlým útokem nepřátel. Pokud do něj protivník vstoupí, plot jej výrazně zpomalí. Ultimátní schopností je věž, která dokáže eliminovat nepřátelské granáty, včetně ultimátních schopností, jako má třeba Gibraltar. Její pasivní dovednost je potom možnost 100% nabití ultimátní schopnosti za použití jediného ultimate accelerantu.

Závěrem celé prezentace pak bylo záhadné oko, pravděpodobně nějakého skalního obra, o kterém nám však tvůrci nechtěli nic víc říct. Jediné, co nám doporučili, bylo sledovat i nadále dění kolem hry Apex Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama