Apex Legends přichází s eventem Voidwalker
Apex Legends Novinka Apex Legends přichází s eventem Voidwalker

Apex Legends přichází s eventem Voidwalker

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový event inspirovaný postavou Wraith slibuje lepší cenový model.

Reklama

Poslední tématická událost této stále poměrně oblíbené free-to-play battle royale střílečky na sebe strhla docela dost pozornosti. Iron Crown Collection Event, který byl ukončen teprve nedávno, do hry alespoň na chvíli přinesl sólo mód, po němž většina fanoušků tak dlouho toužila. Ačkoliv tato verze Apexu pro vlky samotáře byla vcelku funkční, zábavná a hraná, ani zdaleka se nestala centrem pozornosti. Tím se naopak stal tématický obchod s limitovanými předměty. Jejich cena byla totiž nastavena opravdu vysoko, a když říkám vysoko, tak tím myslím, že za všech asi 25 předmětů jste mohli v přepočtu zaplatit až přes 4000 korun. Což se samozřejmě fanouškům nelíbilo a taky se náležitě ozvali. To někteří z členů vývojářského týmu Respawnu neunesli a pustili se s komunitou do hádky, ve které padla nejedna hanlivá urážka. To už je však historie několik týdnů stará a vedení americké společnosti se za vše omluvilo a slíbilo, že podobné chyby, ať už při komunikaci s komunitou, tak při časově omezených událostech, se znovu opakovat nebudou. Nyní mají příležitost proměnit svá slova v činy.

Od 3. září nás totiž čeká nový event nazvaný Voidwalker. Ten bude inspirovaný jednou z hrdinek těchto brutálních her Wraith, jejíž tajemná minulost jí obdařila schopnosti procházet napříč různými dimenzemi. Podobně jako Octane, tak i tato postava dostane svoji vlastní lokaci uvnitř King Canyonu. Prozkoumání této oblasti by nám mělo odkrýt něco z historie legendy.

Apex Legends přichází s eventem Voidwalker

Součástí události bude i nový limitovaný mód, nazvaný Armed and Dangerous. Ačkoliv bych podle názvu očekával nějakou univerzální palebnou sílu, či přehršel speciálního vybavení, opak je pravdou. K nalezení budou jen zbraně typu brokovnice (takže Mozambique kam se podíváš) a odstřelovací pušky. Kromě toho by mělo být mnohem složitější si obstarat nějaké to vybavení. Ve spojitosti s novým módem, přichází i tématické denní a týdenní úkoly, za které můžete získat exkluzivní skin a spoustu dalšího Wraith postavou inspirovaného obsahu.

Apex Legends přichází s eventem Voidwalker

Do obchodu samozřejmě přibudou i nové kosmetické doplňky, dostupné za ingame měnu. Tím nejvzácnějším a zároveň nejdražším je nový skin pro hrdinku této speciální události. Dále součástí eventu budou i levnější a méně vzácné předměty, jejichž cena je stanovena na 5 dolarů, což je poměrně příjemná změna od minule. A aby toho nebylo málo, tak do loot boxů vývojáři přidají dalších 6 legendárních předmětů, které budou k dispozici i po skončení Voidwalker eventu.

Apex Legends přichází s eventem Voidwalker

Tato časově limitovaná událost začíná již 3. září a zúčastnit se jí můžete v průběhu dalších 2 týdnů až do 17. září. Od pátku 6. září do neděle 9. září se zkušenosti získané za vítězství a umístění v nejlepších 5 dvojnásobí, tudíž se daný víkend může stát skvělou příležitostí pro zvýšení vašeho battle passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama