Apex Legends si už zahrálo 25 milionů hráčů a chystají se eventy
Apex Legends Novinka Apex Legends si už zahrálo 25 milionů hráčů a chystají se eventy

Apex Legends si už zahrálo 25 milionů hráčů a chystají se eventy

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ve zdrojovém kódu nalezeny zmínky o dvou nových módech.

Reklama

Battle royale střílečka Apex Legends od Electronic Arts je hodně populární. Minulý týden vyšla bezplatně na PC, PlayStation 4 a Xbox One a už se chlubí, že si ji zahrálo 25 milionů hráčů. O víkendu navíc hra zaznamenala dva miliony souběžně hrajících hráčů, pochlubil se Vince Zampella, generální ředitele studia Respawn Entertainment.

Apex Legends tak vstoupá, během 24 hodin od vydání si hru vyzkoušelo 2,5 milionů hráčů, během prvních třech dnů to už bylo 10 milionů lidí a dnes je to již 25 milionů. Přitom EA původně Apex Legends ani nechtěla, Respawn museli vedení vydavatelské společnosti přesvědčit, že má cenu investovat peníze do vývoje battle royale hry, jež je zasazena do universa série Titanfall.

Respawn nechtějí nic podcenit. Moc dobře vědí, že aby si hráče udrželi, budou muset Apex Legends postupně obohacovat o nový obsah. Jako první přicházejí na řadu eventy. Od 12. do 19. února se koná Twitch Rivals Apex Legend Challenge s některými z oblíbených streamerů této platformy. Stranou nezůstane ani speciální akce na Valentýna s tematickým lootem a v březnu startuje první sezóna.

V budoucích aktualizací by měly figurovat dva nové módy. Neoficiální informace zmiňují Solo Mode a 2-man Squad. Důkazy se objevily ve zdrojovém kódu. Možná se tak dočkáme režimu zaměřeného na jednoho hráče a na duo.

Zajímavé je zjištění komunity. Na Redditu si všimli, že během víkendu výrazně vzrostl počet hráčů střílečky Titanfall 2. Jde o skokový nárůst; u PC verze vzrostl počet hráčů z průměrných 700 na 1600 a vrcholem je 3500 hráčů. Na PS4 během víkendu evidují 4000 hráčů. Vypadá to, že Apex Legends pomohl i Titanfallu 2. Tak snad se Respawn dostanou i na pokračování této hry.

Přečtěte si naše dojmy z hraní Apex Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama