Apple nejspíš pracuje na své verzi herního předplatné
Novinka Apple nejspíš pracuje na své verzi herního předplatné

Apple nejspíš pracuje na své verzi herního předplatné

Jan Tomanek

Jan Tomanek

6
Platformy Apple iOS Apple Mac

Máte chuť na herní nabídky od Applu?

Reklama

Apple s velkou pravděpodobností pracuje na své verzi předplatného pro hráče, jak hlásí web Cheddar. Mělo by se jednat o podobu, kterou všichni jistě známe. Uživatel si zaplatí předplatné na určitou dobu a dostane přístup k produktům. S filmy a seriály takhle funguje velmi známý Netflix. Apple o této funkci s herními vývojáři diskutoval v druhé polovině minulého roku a pět anonymních zdrojů serveru Cheddar tuto informaci potvrdilo.

Zatím neznáme žádné informace, a to ani kolik by služba měla stát nebo jaké hry bude nabízet. Koncept této služby je stále ve velmi rané fázi, a tak musíme brát v potaz i fakt, že možná nikdy nespatří světlo světa. Navíc to vypadá, že Apple chce do herního průmyslu proniknout více, protože další dva zdroje potvrdili, že Apple by si rád vyzkoušel funkci vydavatele.

Herní služby by tak byly vedle Apple Music, hardwaru a svých TV seriálů další službou na už tak přeplněném trhu s funkcí předplatného. Podobné streamovací služby totiž zvažuje Amazon, Microsoft, Google i Verizon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama