Apple stáhlo z App Store českého Poldu 3 z důvodu mini-hry Prší
Polda 3 Novinka Apple stáhlo z App Store českého Poldu 3 z důvodu mini-hry Prší

Apple stáhlo z App Store českého Poldu 3 z důvodu mini-hry Prší

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy Apple iOS

Prý představuje škodlivou mini-hru, jež nabízí možnost simulovaného gamblerství.

Reklama

České studio Zima Software musí se společností Apple řešit další problém. Není to tak dávno, co se Apple nelíbil Hitler v druhém díle. Dnes je to zase mini-hra Prší v adventuře Polda 3. Společnost Apple tvrdí, že Prší ve hře představuje škodlivou mini-hru, jež nabízí možnost simulovaného gamblerství. Z toho důvodu byla odstraněna z App Store.

Vývojáři jsou tímto problémem pobaveni a na Facebooku si z něho dělají srandu. „Takže všichni uživatelé Apple zařízení, buďte rádi, že vás Apple ochránil od tohoto zlého produktu. Jste zachráněni. Budeme se snažit mini hru prší vyhodit a vrátit Poldu 3 na Appstore, ale po zkušenostech se zákazem Poldy 2 kvůli Hitlerovi víme, že to bude chvíli trvat.“

Zajímavé je, že Apple vůbec neřeší, že Prší je ve hře Polda 3 svlékací. Apple vadí skutečně jen ono gamblerství. Na to by museli mít autoři speciální licenci u nějakého úřadu pro gamblerství. „To je běh na dlouhou trať, takže je jednodušší tu mini-hru prostře vyhodit,“ dodávají na Facebooku autoři oblíbeného poldy Pankráce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama