Argo od Bohemia Interactive v launch traileru
Argo Novinka Argo od Bohemia Interactive v launch traileru

Argo od Bohemia Interactive v launch traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Bojujte v multiplayerových zápasech a na ostrově Malden o pozůstatky zničené vesmírné lodě. Již nyní na Steamu.

Reklama

Bezplatná multiplayerová střílečka Argo, která začala svůj život jako totální konverze Army 3 známá jako Project Argo, na Steamu nevyšla v 19:00, jak se původně předpokládalo, ale už v 18:00. Možná proto, aby se tvůrci vyhnuli letním Steam slevám, které dají celé službě nepochybně dost zabrat.

Vydání doprovází launch trailer, který pro změnu včera předběhnul krátký teaser. V Argu vás každopádně čeká trojice multiplayerových módů pro dva týmy o pěti hráčích, v nichž budete bojovat o pozůstatky zničené vesmírné lodě Argo.

K dispozici je také kooperativní režim Combat Patrol pro 10 hráčů, zjednodušená verze 3D editoru scénářů z Army 3 nebo možnost odemykat různou výbavu a celkově vylepšovat svou postavu. To všechno v enginu Army 3 a v prostředí nové verze ostrova Malden, který můžete znát z původní Operace Flashpoint. Ta dnes mimochodem slaví 16. narozeniny. Malden je také ode dneška k dispozici všem hráčům Army 3 díky bezplatnému DLC.

Argo je k dostání zcela zdarma prostřednictvím Steamu. Herní obsah je bezplatný, ve hře tudíž nenajdete mikrotransakce typické pro mnoho free-to-play titulů. Jediná placená položka je Supporter Pack za 9,99 euro, díky němuž lze finančně podpořit vývoj a získat různé kosmetické bonusy. Konkrétně jde o 13 exkluzivních MVP animací, které se mohou přehrát na konci zápasu, 23 kusů oblečení, odznak v žebříčcích nejlepších hráčů, možnost řídit vozidla v editoru scénářů a přístup k serverům vyhrazeným pro majitele Supporter Packu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama