Arise: A Simple Story začíná vaší smrtí
Novinka Arise: A Simple Story začíná vaší smrtí

Arise: A Simple Story začíná vaší smrtí

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nová dobrodružná hra exkluzivně pro PS4.

Reklama

Arise: A Simple Story je nová barevná dobrodružná hříčka, která vzniká v příkladné evropské spolupráci polsko-španělské. Tvůrce je malé čtrnáctičlenné studio Piccolo z Barcelony, přičemž hru jim vydá polský Techland. Hra, představená na akci PlayStation State of Play, začíná vaším koncem: hlavní hrdina v podobě bělovousého stařečka je po své smrti spalován na pohřební hranici. Probouzí se ve svém posmrtném životě, kdy se vydá následovat tajemné světélko zářící z vrcholu zasněžených hor...

 

Arise: A Simple Story začíná vaší smrtí

 

Náplní hry je vlastně vaše putování po cestě nazpět radostmi i tragédiemi, které jste zažili v pozemském bytí. Svojí krásnou a pastelově barevnou grafikou a hlavním hrdinou v podobě stařečka mi na první dobrou Arise trochu připomíná podobně kreslené putování Old Man's Journey. A zatímco v Old Man's Journey můžete manipulovat s profilem povrchu, tady dostanete schopnost manipulace s časem.

 

Arise: A Simple Story začíná vaší smrtí

 

Tvůrci přiznávají, že velkou část prý hodně emocionálně laděného příběhu vytvářeli podle svých životů, podle svých příjemných, ale i hodně nepříjemných zážitků. Arise: A Simple Story vyjde exkluzivně na PS4 v digitální podobě 3. prosince tohoto roku za 19,99 EUR (cca 520,-). Jenom si tuto hru nepleťte s mobilním titulem ARise od Climax Studia, což už je vydaná plošinovka pro rozšířenou realitu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=710dif4cwFM[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama