Arizona rozšířila mapu American Truck Simulatoru
American Truck Simulator Novinka Arizona rozšířila mapu American Truck Simulatoru

Arizona rozšířila mapu American Truck Simulatoru

Michal Burian

Michal Burian

5

Co dalšího hráče ve hře čeká a kam se chtějí SCS Software vydat nyní?

Reklama

Včera pro majitele American Truck Simulatoru vyšlo druhé a zároveň - s největší pravděpodobností - poslední bezplatné rozšíření mapy. Po základní Kalifornii a Nevadě se můžete se svým kamionem vydat do Arizony, kde naleznete 15 nových měst (včetně Phoenixu, Flagstaffu a Tucsonu), řeku Colorado, Velký kaňon a slavnou Route 66.

Aktualizace dále přidává World of Trucks Contracts, vylepšuje spojku, kroutící moment, automatickou převodovku, zvuky u W900, zvuky v interiérech všech kamionů a mnoho dalšího, včetně nového příslušenství pro 579 a T680. A také lepší připojování návěsů.

Hráči American Truck Simulatoru se nemusejí bát, české studio SCS Software bude i nadále připravovat bezplatné updaty obsahující nové funkce (určitě další kamiony a vybavení), ale další expanze map, ne-li všechny, budou již placenými DLC balíčky.

„Budeme i nadále přidávat nové funkce do hry s pravidelnými bezplatnými aktualizacemi, ale většina dalších expanzí map, ne-li všechny, budou placenými DLC balíčky. Museli jsme zvolit obchodní model, který nám umožní vytvořit desetkrát větší svět, než který bude v den vydání ve hře. Pokud budete chtít vést náklad od pobřeží k pobřeží (přes USA, poz. redakce), bude vás to stát víc, než původní hra,“ vysvětlují SCS Software.

Jaké další země v American Truck Simulatoru můžeme čekat? V našem nedávném rozhovoru se zástupci SCS Software vyjádřili, že by rádi udělali celé USA, šli do Kanady či do Mexika.

„Aktuálně se zaměřujeme směrem na Texas. Ale zároveň chceme udělat radost Kenworthu, kteří mají továrnu v Seattlu. Takže pokud to půjde dobře, vydáme se dvěma směry najednou.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama