Ark: Survival Evolved a Chivalry: Medieval Warfare pro Xbox One
ARK: Survival Evolved Novinka Ark: Survival Evolved a Chivalry: Medieval Warfare pro Xbox One

Ark: Survival Evolved a Chivalry: Medieval Warfare pro Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

14

Survival akce s dinosaury a středověká onlinovka.

Reklama

Dnes máme dvě dobré zprávy pro majitele konzole Xbox One. Jejich seznam her bude brzy obohacen o dvě hry. První je hodně známá survival online akce s dinosaury nesoucí název Ark: Survival Evolved a druhá středověká first-person akce Chivalry: Medieval Warfare.

Ark: Survival Evolved má bezprostředně vyjít na Xbox One, odhalili vývojáři ze studia Wildcar. Očekává se, že vyjde v Xbox One Game Preview programu a poté v létě příštího roku v plné verzi i pro PS4.

V Ark: Survival Evolved se stanete lovcem na záhadném ostrově. Za úkol máte přežít, musíte si sehnat jídlo, zatímco vás budou ohrožovat dinosauři. Titul je od začátku června pro PC v rámci předběžného přístupu a během prvního měsíce si ho koupilo přes milion hráčů. Více se dočtete v našich dojmech.

Chivalry: Medieval Warfare bylo již dříve oznámeno pro Xbox One. Dnes jsme se z Xbox Live Marketplace dozvěděli, že by titul měl vyjít 2. prosince 2015. Dočteme se, že připraveno bude více než 25 bojišť a 60 zbraní. V online multiplayeru bude proti sobě bojovat 24 hráčů a těšit se mohou na zbrusu nový mód pojmenovaný Horde.

Chivalry: Medieval Warfare je pouze online hra, vyžadovat bude Gold účet a na disku zabere 3,47 GB. Ultimate Edition obsáhne navíc přístup ke čtyřem DLC balíčkům s dalšími zbraněmi, brněním a skiny pro postavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama