Arkáda All-Star Fruit Racing vykouzlí úsměv na tváři
Platforma Novinka Arkáda All-Star Fruit Racing vykouzlí úsměv na tváři

Arkáda All-Star Fruit Racing vykouzlí úsměv na tváři

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

V ovocných závodech vás čeká spousta legrace, které si užije celá rodina.

Reklama

Máte rádi netradiční arkádové závody, u kterých se chcete bavit se svou rodinou nebo přáteli? Potom by se vám mohla zamlouvat hra All-Star Fruit Racing, která v červenci letošního roku vyjde pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

All-Star Fruit Racing jsou arkádové závody motokár, které jsou určené pro všechny věkové kategorie. Titul vás zavede do živých světů plných neuvěřitelných akcí. Během závodů budete driftovat, vzdorovat gravitaci a provádět bláznivé skoky. Při tom všem budete sbírat ovoce, abyste mohli využít speciálních schopností, potrápit své protivníky nebo získat výhodu, kupříkladu různé power-upy.

Samozřejmostí je kariéra, kde si vyberete svou oblíbenou postavičku a pustíte se do boje o první místa v šampionátech. Poté si můžete vytvořit vlastní mistrovství a vybrat si z trojice různých obtížností a rychlostí. Tak, aby vše vyhovovalo vašim jezdeckým dovednostem. Poté už můžete jezdit v několika typech závodů. Mezi nimi jsou Dragster závody, Hill Climbs, eliminace, časovky a další modifikace.

Osobně jsem velmi rád, že v těchto závodech nebude chybět split-screen. Na rozdělené obrazovce bude moci soupeřit až čtveřice hráčů. V neposlední řadě je tady klasický online multiplayer pro osm hráčů a přizpůsobení motorák. Postupně si odemknete nové součástky. Tvůrci tvrdí, že díky nim bude možné vytvořit více než 32 tisíc vozidel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama