Arkádové krvavé závody Blood Drive se blíží
Novinka Arkádové krvavé závody Blood Drive se blíží

Arkádové krvavé závody Blood Drive se blíží

Michal Burian

Michal Burian

2

Activision zveřejnil Launch trailer k arkádovým závodům Blood Drive, kde budete kosit zombie, a to za pomoci nejen samotné karoserie automobilu, ale také za použití nejrůznějších zbraní.

Reklama

Zveřejnění Launch traileru značí, že Blood Drive už nic nestojí v cestě a bezpečně se dostane až k samotným hráčům. Má se tak stát již 19. listopadu aktuálního kalendářního roku, kdy začne kosení zombíků na konzolích PlayStation 3 a Xbox 360. Auta, zbraně, zombie a multiplayerové módy, co si víc přát?

Pokud vás hra zaujala, tak vás jistě bude zajímat, že v novodobém Las Vegas nebudete sami. Budete si tak muset dávat pozor na své soupeře. Ty budou také disponovat speciálně upraveným vozidlem a nejrůznějšími zbraněmi. Je tedy předem dáno, že se nebudete potýkat pouze s nemotornými zombíky, ale také s ostatními soutěžícími, s nimiž se budete prát o umístění v žebříčku. Samotné turnaje budou strukturované, abyste se stali nejlepším z nejlepších, budete muset podat svůj nejlepší výkon v mnoha kategoriích, kterých rozhodně nebude málo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama