Arkádové závody Super Street přinášejí dlouho opomíjený tuning
Super Street: The Game Novinka Arkádové závody Super Street přinášejí dlouho opomíjený tuning

Arkádové závody Super Street přinášejí dlouho opomíjený tuning

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Intenzivní akční arkádové závody mají blízko ke klasikám tohoto žánru.

Reklama

Na počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One vyšly nové arkádové závody. Studio Rebel Games ve spolupráci s Team6 game studios a Lion Castle Entertainment připravilo hru Super Street: The Game, v níž můžete kompletně zničit své auto. Hru začnete s naprostým šrotem, postupně budete po částech vůz vylepšovat až se z něho stane trhač asfaltu.

Arkádové závody Super Street přinášejí dlouho opomíjený tuning

Autoři lákají na intenzivní akční arkádovou hratelnost, která má blízko ke klasikám tohoto žánru. Svůj automobil budete upravovat skrz tunu autentických dílů určených pro pouliční závodníky. Do vývoje byli zapojeni profesionální tuneři a vás v kampani pro jednoho hráče čeká přes 60 misí v pěti atmosférických prostředí a v 8 módech. Poté se můžete vrhnout do online multiplayeru pro čtyři hráče nebo si zahrát lokální multiplayer na rozdělené obrazovce pro dva hráče.

Při sledování videa s úpravou auta si možná vzpomenete na sérii Need for Speed: Underground. Vypadá to, že stavba a vylepšování čtyřkolového stroje je skutečně detailní a umožní vám mnohé. Samotná hratelnost pak připomíná Underground, Most Wanted a ještě Burnout Paradise.

Z dostupných materiálů nevypadá Super Street: The Game k zahození. Někoho ale může odradit cenovka. 49,99€ na Steamu, 1699 Kč na PlayStation Store a 1169 Kč na Xbox Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama