Arkane: PC verze Prey bude v den vydání vyladěna
Prey Novinka Arkane: PC verze Prey bude v den vydání vyladěna

Arkane: PC verze Prey bude v den vydání vyladěna

Michal Burian

Michal Burian

19

Nebude se opakovat situace jako u Dishonored 2, slibuje studio. Zároveň láká na temný příběh.

Reklama

Austinské studio společnosti Arkane v rozhovoru pro Game Informer ubezpečuje fanoušky, že u nadcházejícího Prey se nebudou opakovat problémy, které trápily PC verzi Dishonored 2. Loňská stealth akce měla na počítačích různé problémy. Ty se podařilo dát do pořádku až po několika opravných aktualizacích. Podle slov kreativního ředitele je velmi těžké vyladit PC verzi, když existuje tolik různých konfigurací.

Připravované Prey je ale jiný případ. Oproti Dishonored 2 využívá odlišnou technologii. Dishonored 2 běželo na novém enginu Void, založeném na id Tech 5, který v minulosti také provázely různé problémy a nedostatky. Prey je postaveno na CryEnginu. Vývojáři se dušují, že tentokrát budou věnovat PC verzi více pozornosti, pro jistotu.

- Mohlo by vás zajímat: Typy nepřátel, na které narazíte v Prey

Prey jinak nabídne temný příběh, ve kterém bude záležet pouze na vašem pohledu, zda je hlavní hrdina padouch. Díky svým neobvyklým schopnostem se budete moci proměnit v malé předměty, kupříkladu v šálek na kávu. V pozdějších částech hry se můžete stát střelnou věží, případně robotem.

Postupně má tak titul být zajímavější a vy máte mít více možností, jak se bránit nebezpečným mimozemšťanům. Ve hře se setkáte rovněž s přeživšími z lodi, nebude jich moc, ale čas od času máte na někoho narazit. I po nich půjdou mimozemšťané, bude záležet pouze na vašich činech, zda je zachráníte. Když ne, nic se nestane, příběh bude pokračovat.

Prey je naplánované na jaro 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama