Arkane Studios pravděpodobně omylem „prozradilo” Dishonored 2
Dishonored Novinka Arkane Studios pravděpodobně omylem „prozradilo” Dishonored 2

Arkane Studios pravděpodobně omylem „prozradilo” Dishonored 2

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Občas se o únik postará neznámý zdroj, jindy jsou úniky informací trochu sofistikovanější, ale tohle je úplně jiná liga… Tohle byla čistě jen blbost. Nebo přinejmenším zajímavě naplánovaný únik informací. Pokud vůbec.

Reklama

Nebudeme chodit kolem horké kaše - pokud je to všechno pravda, tak se Bethesda a Arkane Studios postarali asi o ten nejzajímavější, respektive nejvtipnější, únik informací v posledních letech. A všechno to zapříčinila jen a pouze blbost několika lidí.

O druhém díle Dishonored už jsme něco málo slyšeli. A jak se zdá, na letošní E3 bychom se pravděpodobně měli dočkat oficiálního představení druhého Dishonored.

Arkane Studios spustilo na Twitchi streamování během diskuse o tiskové konferenci. To by nebyl až takový problém, koneckonců to bylo všechno součástí testování připojení na jejich zítřejší E3 konferenci, která proběhne ve čtyři ráno (kompletní rozvrh). Problém byl v tom, že se streamoval zvuk z mikrofonu v momentě, kdy neměl. V samotném streamu sice nezaznělo nic jako „Dishonored”, ale bylo slyšet „honored”, přičemž těsně předtím mluvilo více lidí naráz. Mimo to také v diskusi zaznělo jméno Harvey. V kontextu s Dishonored je důležité jméno Harvey Smith, který pracovalo jako producent prvního dílu.

A protože je to internet, tak to Bethesda i přes všechny snahy už neututlá. Na YouTube se také objevilo video zmíněné konference, ale Bethesda ho velmi rychle stáhla.

Berte všechno výše zmíněné jako zvěsti. Jestli se skutečně vyplní, nebo ne, je otázka. Ale jistá pravděpodobnost tu určitě je. Koneckonců je nepravděpodobné, že by Bethesda s takovou šílenou rychlostí blokovala všechny video a audio soubory ze streamu. Pár z nich bylo zablokovaných do několika vteřin po nahrání. Bethesda by určitě nevynaložila takovou ohromnou sílu do zablokování toho, jak se členové týmu baví například o francouzštině jednoho z kolegů nebo o tom, jak dotyčný nastoupí na pódium. Byť jde stále o citlivé informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama