Arma 3: Helicopters DLC v traileru
Arma 3 Novinka Arma 3: Helicopters DLC v traileru

Arma 3: Helicopters DLC v traileru

Michal Burian

Michal Burian

7

Včera vyšlo nové DLC pro Armu 3, které přidává především dva nové nákladní vrtulníky CH-67 Huron a Mi-290 Taru a jednu showcase misí s novou funkcí sling loading.

Reklama

Přídavek se pochlubí především dvěma novými nákladními vrtulníky, konkrétně CH-67 Huron a Mi-290 Taru, a jednou showcase misí prezentující novou funkci sling loading, s níž lze převážet určité objekty zavěšené na lanech pod vrtulníky. Helicopters dále obsáhne pět časových výzev, nový multiplayerový mód Support, malé objekty související s helikoptérami, nové achievementy a další dvě funkce - RotorLib, letový model založený na modelu z Take On Helicopters, a všeříkající možnost střílení vojáků z vozidel.

Cena Helicopters je stanovena na 12,99 Euro, nicméně stojí za to zmínit, že pokud nezaplatíte ani korunu, stále dostanete množství výše zmíněného obsahu. Každý hráč se tedy může těšit na bezplatné přidání funkcí Sling Loading, RotorLib a střílení vozidel, na zmíněné malé objekty, jednu z pěti časových výzev a na multiplayerový mód.

Za peníze dostanete především oba vrtulníky, přístup k showcase misi a čtyři časové výzvy. A pokud se jako hráč, který si DLC nezaplatil, dostanete k novým vrtulníkům v multiplayeru, sice do nich budete moci nastoupit, ale možnost řízení je přenechána jen vlastníkům přídavku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama