Arma 3: Helicopters přiletí 4. listopadu
Arma 3 Novinka Arma 3: Helicopters přiletí 4. listopadu

Arma 3: Helicopters přiletí 4. listopadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Bohemia Interactive zveřejnilo datum vydání nového DLC pro Armu 3, několik detailů a čtveřici screenshotů.

Reklama

Pokud patříte mezi příznivce Army 3 a napjatě očekáváte nový oficiální obsah, můžete se začít těšit na 4. listopadu letošního roku. Právě v ten den vyjde nové DLC Helicopters.

Přídavek se pochlubí především dvěma novými nákladními vrtulníky, konkrétně CH-67 Huron a Mi-290 Taru, a jednou showcase misí prezentující novou funkci sling loading, s níž lze převážet určité objekty zavěšené na lanech pod vrtulníky. Helicopters dále obsáhne pět časových výzev, nový multiplayerový mód Support, malé objekty související s helikoptérami, nové achievementy a další dvě funkce - RotorLib, letový model založený na modelu z Take On Helicopters, a všeříkající možnost střílení vojáků z vozidel.

Cena Helicopters je stanovena na 12,99 Euro, nicméně stojí za to zmínit, že pokud nezaplatíte ani korunu, stále dostanete množství výše zmíněného obsahu. Každý hráč se tedy může těšit na bezplatné přidání funkcí Sling Loading, RotorLib a střílení vozidel, na zmíněné malé objekty, jednu z pěti časových výzev a na multiplayerový mód.

Za peníze dostanete především oba vrtulníky, přístup k showcase misi a čtyři časové výzvy. A pokud se jako hráč, který si DLC nezaplatil, dostanete k novým vrtulníkům v multiplayeru, sice do nich budete moci nastoupit, ale možnost řízení je přenechána jen vlastníkům přídavku.

Na dnešní večer pro vás připravujeme podrobný článek nejen o tomto DLC, založený na nedávné návštěvě Bohemia Interactive. Na závěr si můžete prohlédnout ještě čtveřici screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama