Arma 3: Marksmen vyjde 8. dubna
Arma 3 Novinka Arma 3: Marksmen vyjde 8. dubna

Arma 3: Marksmen vyjde 8. dubna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Bohemia Interactive oznámilo konkrétní datum vydání druhého velkého DLC pro Armu 3. S novými zbraněmi si zaválčíme už na začátku dubna.

Reklama

O DLC Marksmen pro Armu 3 jsme toho v poslední době napsali docela dost, ale stále jsme nevěděli, kdy se přídavku vlastně dočkáme. Až doteď. Blíže nespecifikované dubnové okno nahradilo datum 8. dubna. Právě v ten den Marksmen vyjde a uzavře menší DLC trilogii, kterou tvořily ještě přídavky Karts a Helicopters.

Připomínáme, že obsah Marksmen bude stejně jako Helicopters rozdělený na placený, potažmo prémiový obsah a bezplatnou aktualizaci celé hry dostupnou každému majiteli hry.

Prémiová složka přídavku zahrne především 7 nových zbraní, které si můžete prohlédnout ve starší novince, dále dvě optiky, nové obleky typu hejkal a zařízení Remote Designator pro NATO i CSAT, které je určené pro dálkové označování cílů pomocí laseru. Chybět nebude ani nová showcase mise a střelecké zkoušky.

Bezplatná část oproti tomu nabídne především funkce dvounožek pro vybrané zbraně, tři nové vesty a devět nových zabarvení tváří vojáků.

Stále je vám to málo? Pak určitě rádi uslyšíte, že Marksmen zahrne i showcase misi zaměřenou na prezentaci funkce střelby z vozidel, kterou uvedlo DLC Helicopters, multiplayerový mód End Game a rozšíření Virtuálního arzenálu o Virtuální garáž. V ní si budete moci prohlédnout všechna vozidla ze hry a případně zdarma vyzkoušet zpoplatněné vrtulníky z Helicopters.

Cena se shoduje s Helicopters, takže vás Marksmen vyjde na 12,99 euro. K dispozici je také DLC Bundle za 19,99 euro, v němž najdete všechna tři DLC.

A pokud hoříte nedočkavostí a chcete si obsah Marksmen vyzkoušet co nejdřív, můžete přepnout Armu 3 na dev-branch, ve kterém se už nachází rozpracovaný systém dvounožek a také kompletní sandbox obsah, jenž zahrnuje hlavně zbraně a oba Remote Designatory.

K jejich vyzkoušení však potřebujete koupený DLC Bundle nebo základní znalosti editoru. Nezapomínejte, že se samotnými zbraněmi bez vlastnictví DLC nelze manipulovat, ale pokud umístíte na mapu jednotku, která má jednu z nových zbraní v ruce už při spuštění mise, menší zkoušce v podstatě nic nebrání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama