Arma 3 se dočká nové oficiální expanze
Arma 3 Novinka Arma 3 se dočká nové oficiální expanze

Arma 3 se dočká nové oficiální expanze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC

Podle všeho přinese něco nečekaného.

Reklama

O Armě 3 se v poslední době hovořilo zejména v souvislosti s tzv. Creator DLC, které mají na svědomí týmy autorů z řad komunity a externích vývojářů. Nedávno jsme se přeci jen dočkali prvního z nich, konkrétně projektu Global Mobilization: Cold War Germany (recenze). Nezapomínejme ale na to, že na novém obsahu pracují i v Bohemia Interactive. Už nějakou dobu tak víme o plánech na nový projekt týmu z nizozemského Amsterdamu, v němž vznikl chválený přídavek Laws of War, a o protáhlých přípravách sandboxového singleplayerového scénáře Old Man, který bude k dispozi zdarma všem majitelům základní hry a datadisku Apex a který má definitivně zakončit celý příběh Army 3.

Dnes navíc tvůrci z Bohemia Interactive oznámili příchod další expanze, která bude oficiálně odhalena 23. května. A to je v tuto chvíli asi tak vše, co o novém rozšíření Army 3 víme. Nabízí se otázka, zda se jedná o ten samý projekt, který vzniká v Amsterdamu, což je rozhodně dost možné. Nejdůležitější ale je, co expanze vlastně nabídne.

Z teaseru, jenž láká na oficiální odhalení, lze vyčíst snad jen to, že nás čeká něco nečekaného. Něco, kvůli čemuž jsou občané nabádáni k tomu, aby se ukryli ve svých domovech. Fanoušci už tak samozřejmě dávají dohromady řadu teorií, podle nichž se můžeme dočkat čehokoliv od invaze mimozemšťanů a postapokalyptické tématiky až po náhlý útok španělské inkvizice. Pravdu se snad dozvíme tento čtvrtek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama