Arma 3: Zeus vyjde už 10. dubna
Arma 3 Novinka Arma 3: Zeus vyjde už 10. dubna

Arma 3: Zeus vyjde už 10. dubna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Beta verze bezplatného multiplayerového DLC Zeus pro Armu 3 už je venku delší dobu. Plná verze bude následovat 10. dubna, přičemž bylo potvrzeno spuštění několika oficiálních serverů.

Reklama

Díky development verzi Army 3, kterou si může každý vlastník hry aktivovat na Steamu, lze sice bezplatné multiplayerové DLC Zeus hrát už delší dobu. Na plnou verzi však stále čekáme, přičemž to čekání skončí 10. dubna, jak oznámil tvůrce přídavku Karel Mořický na svém Twitteru..

Poté následoval jeden z pravidelných reportů o vývoji Army 3, kde došlo také k potvrzení spuštění oficiálních serverů. O nich jsme vás informovali už v minulosti, nyní však známe detaily. Oficiálně vyhrazených serverů bude přesně 10 a budou umístěné jak v Evropě, tak i v USA, přičemž na nich poběží několik herních módů Game Master počínaje a Sector Control konče.

Servery bude možné najít pod názvy jako je "[OFFICIAL] Arma 3 Zeus #01 (EU-NL) by Bohemia Interactive" a budou sloužit i jako testování zátěže při větším počtu hráčů. Navíc není vyloučeno, že později dojde k navýšení počtu serverů.

V reportu se navíc můžeme dočíst, že GameSpy kompletně ukončuje svoji činnost v oblasti multiplayeru, což ovlivní online hraní ve všech dílech série Arma i v Take On Helicopters. Arma 3 a Arma 2: Operace Arrowhead zcela přejdou na systém Steamu, což vývojářům umožní zlepšit vyhledávač serverů. Zároveň to ale ponese některé nevýhody, třeba pokud jde o výpis použitých modů na serveru. Pokud jde o činnost ostatních titulů, na jejich řešení si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama