ARMA III odhalena
Arma 3 Novinka ARMA III odhalena

ARMA III odhalena

Michal Maliarov

Michal Maliarov

27

Bohemia Interactive ohlašuje přelomové pokračování světově uznávaného realistického vojenského simulátoru <strong>+ čerstvá galerie</strong>

Reklama

Bohemia Interactive, české nezávislé vývojářské studio, s radostí oznamuje vývoj nového pokračování své série realistických vojenských simulátorů. Díky zásadním změnám v herním enginu nabídne Arma 3 hráčům unikátní zážitek v otevřeném herním světě. Arma 3 je plánována k vydání exkluzivně pro PC v létě 2012.

Přežijte, přizpůsobte se a vyhrajte

Západní Evropa se po letech intenzivního válečného konfliktu s armádami Východu stala poslední výspou vojsk NATO. Na pokraji porážky se vrchní velení NATO odhodlalo k zoufalému kroku. Ve snaze získat přísně střežené vojenské tajemství je zahájena operace Magnitude. Malá skupina speciálních sil a výzkumíků je vyslána na ostrov ve Středozemním moři, hluboko za nepřátelskou linií.

Ale po prozrazení celé operace a zničení průzkumné jednotky se kapitán Scott Miller ocitá na pobřeží nepřátelského ostrova. Přes nepřízeň osudu pokračuje v plnění mise a uprostřed nelítostné přírody bude čelit nepřátelské přesile i následkům svých vlastních rozhodnutí.

Bohatý herní obsah Arma 3 kromě jiného nabídne:

Kampaň pro jednoho hráče - naplno rozvinete své taktické schopnosti a z osamělého bojovníka se stáňte velitelem v příběhu s otevřeným koncem.

Vozidla a zbraně – Ovládejte širokou škálu vozidel, letadel a lodí, bojujte s čímkoli od pistole až po nejpokročilejší zbraňové systémy současnosti.

Volitelné vybavení - Vyberte uniformu, poskládejte zbraň a doplňky, upravte výstroj, pořádně si naložte zásoby do batohu.

Fyzikální simulace a zlepšené animace postav - Za pomoci PhysX je dosaženo lepší simulace vozidel, interakcí s herním postředím, stejně tak jako zlepšený a přepracovaný animační systém hry.

Autentické a detailní prostředí - Poznejte moderní válečný konflikt zasazený v rozsáhlém a autentickém prostředí středomořského ostrova vymodelovaného podle reálných geografických dat.

Hra pro více hráčů - Bojujte se spoluhráči v kooperativních i konkurenčních scénářích na serverech podporujících Windows nebo Linux.

Rozšiřitelnost a modifikovatelnost - Vytvořte nekonečné množství vlastních misí v intuitivním a snadno ovladatelném editoru.

Marek Španěl, ředitel Bohemia Interactive, vysvětluje: „Jsme potěšeni, že můžeme představit novou generaci našeho herního enginu Real Virtuality. Díky rozšířenému potenciálu nového herního enginu věříme, že se Arma 3 stane nejlepší vojenskou hrou z naší produkce.“

Ivan Buchta, kreativní ředitel Arma 3 k tomu dodává: „Naším cílem je nejen vytvořit další generaci Army s vylepšeným enginem, ale také nové technologie plně využít. Můžete se těšit na unikátní kombinaci otevřeného herního světa a zajímavého příběhu.“

Již dříve jsme spekulovali a tápali nad dalším projektem, který studio kutilo. Nyní to máme černé na bílém. ArmA 3 se chystá a dorazí ve třetím čtvrtletí příštího roku (tipujeme červen). Pro podrobnější informace navštivte domácí stránku projektu.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama