Arma Tactics pravděpodobně zamíří na Xbox One
Arma Tactics Novinka Arma Tactics pravděpodobně zamíří na Xbox One

Arma Tactics pravděpodobně zamíří na Xbox One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

O verzi problémového dítěte Bohemia Interactive pro Xbox One jsme se dozvěděli díky hodnocení PEGI.

Reklama

Taktická odnož série Arma, která v některých ohledech připomíná XCOM, to měla vždy těžké. Původní verze pro Nvidia Shield a klasická mobilní zařízení narazila na dost rozporuplná hodnocení a verze pro PC, Mac a Linux/SteamOS se setkala s ještě horším přijetím.

Za to mohlo především množství technických chyb, které zmizelo až s nedávným patchem. Navzdory tomu ale na Steamu stále září nelichotivých 36% kladných recenzí od hráčů.

Bohemia Interactive to ale s Armou Tactics očividně nevzdává, což dokazuje nejen nedávný patch, ale také skutečnost, že hra pravděpodobně brzy zamíří na konzole, konkrétně na Xbox One. Verzi Army Tactics pro nový Xbox totiž ohodnotila PEGI, čehož si všiml server The Games Cabin. Nutno ale říct, že nyní už rating není k nalezení a zjevně byl stažen. Musíme tedy věřit screenshotu.

Skutečnost, že se Arma Tactics podívá na konzole, ale není žádným tajemstvím. Před více než rokem jsme se mohli v brožuře Bohemia Interactive dočíst o vývoji hry pro Xbox Live a PlayStation Network.

Tehdy se předpokládalo, že půjde o verze pro Xbox 360 a PS3, ale pokud je rating pravdivý, Tactics si polepší o jednu generaci konzolí. Zbývá otázka, jestli zůstane jen u Xboxu nebo dojde i k vydání hry na PlayStation 4. V průběhu vývoje mohla být PS4 verze klidně zrušena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama