Arma: Tactics vydáno pro zařízení s Tegrou 3
Arma Tactics Novinka Arma: Tactics vydáno pro zařízení s Tegrou 3

Arma: Tactics vydáno pro zařízení s Tegrou 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Taktická střílečka Arma: Tactics od českého Bohemia Interactive, o níž se mluví především v souvislosti s handheldem nVidia Shield, je odteď k dispozici na Google Play pro zařízení s čipem Tegra 3.

Reklama

O Armě: Tactics, taktické střílečce od Bohemia Interactive zasazené do univerza PC simulátorů Arma, se sice mluvilo především jako o launch titulu pro nVidia Shield, ale to neznamená, že si hru nejde zahrát i na běžnějších mobilních přístrojích s Androidem a s čipem Tegra 3. Právě naopak, protože od dnešního dne je Tactics k dispozici na Google Play za 99 Kč.

Podporované zařízení s Tegrou 3 jsou přitom následující: Iconia A110, Iconia A210 nebo A211, Iconia Tab A510, Iconia Tab A700 or A701, Transformer Infinity, Transformer Prime, Transformer Pad 300, Arrows X F-02E, Arrows V F-04E, Arrows X F-10D, Arrows Z ISW13F, Fujitsu Stylistic M532, Fujitsu Arrows Tab F-05E, Nexus 7, One X+, One X, Idea Tab A2109, Optimus 4X HD, Optimus Vu, Pegatron Chagall, Pegatron Olipad, Xperia Tablet S, Excite 10 SE, Excite 10, Excite 7, Excite 13 a V985.

Pro pořádek připomínáme, že Arma: Tactics nabízí především strategickou a taktickou hratelnost založenou na soubojích na tahy. Hráč přitom ovládá Special Forces tým složený ze čtyř vojáků, se kterými je možné projít příběhové i generované mise. Ve hře nechybí ani achievementy nebo odemykatelné zbraně.

Bohemia Interactive navíc uvádí, že další platformy budou následovat. Kromě Shieldu se dají očekávat i zařízení s iOS a možná nás v budoucnu čeká i verze pro PC, Mac a Linux. Spolu s dnešním vydání navíc došlo i k uvolnění nových screenshotů a traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama