Arma: Tactics vyjde 1. října na PC
Arma Tactics Novinka Arma: Tactics vyjde 1. října na PC

Arma: Tactics vyjde 1. října na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Bohemia Interactive oznámilo PC verzi mobilní taktické akce Arma: Tactics. Už teď si díky předobjednávce můžete vyzkoušet betu.

Reklama

Arma: Tactics, původně launch titul pro handheld Nvidia Shield a hra pro mobilní telefony s čipem Tegra 3, se brzy objeví i na PC prostřednictvím Steamu, a to už 1. října. Pokud si Tactics předobjednáte, získáte okamžitý přístup do bety. V tuto chvíli přitom zaplatíte 5,94€, po vypršení slevy vás titul vyjde na 6,99€.

Nepůjde přitom jen o pouhý port z Androidu, PC verze se může pyšnit vylepšenou grafikou včetně lepších textur, stínů nebo efektů a samozřejmě i ovládáním přizpůsobeném myši a klávesnici. Podle slov vývojářů navíc bude časem následovat i vydání hry na Mac a Linux.

Připomínáme, že Arma: Tactics nabízí především strategickou a taktickou hratelnost založenou na soubojích na tahy, přičemž hráč ovládá Special Forces tým složený ze čtyř vojáků, se kterými prochází příběhové i generované mise. Nechybí ani achievementy nebo odemykatelné zbraně.

Ačkoliv Bohemia Interactive v tiskové zprávě mluví o velkém úspěchu mobilní verze, recenze bývaly často poměrně rozporuplné, stížnosti se týkaly hlavně ovládání nebo kamery. Dopadne PC verze lépe? To uvidíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama