Armáda zelenokožců v záběrech z Total War: Warhammer
Total War: Warhammer Novinka Armáda zelenokožců v záběrech z Total War: Warhammer

Armáda zelenokožců v záběrech z Total War: Warhammer

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

8

Orkové útočí v nových gameplay záběrech.

Reklama

V bitevní vřavě jsme měli zatím možnost vidět vojska vedená trpaslíky a lidmi. Dnes nám tvůrci Total War: Warhammer představí armádu zelenokožců stojících proti bretonským rytířům. Spojené síly orků a goblinů do bitvy povede legendární vojevůdce Azhag the Slaughterer.

Azhagova armáda je tvořena lehkou pěchotou a jízdou. Vzhledem k tomu, že se bitva odehrává v počátečních fázích hry, nemá generál dostupné lepší či zajímavější vojáky. Namísto nich má kouzla. Azhag na rozdíl od svého bojovnějšího protějška Grimgora ovládá magii. Tím pádem může na nepřátelské jednotky sesílat devastující zaklínadla. Magie má ve světě Warhammeru hodně zajímavou funkci, kouzla která vytvoříte, nemusí decimovat jen vaše protivníky, obrátit se mohou i proti vašim vlastním válečníkům.

Bitva, kterou můžeme vidět v záznamu, je úkolová. AI v ní má zřejmě nadefinované cíle, jinak si nedokážu vysvětlit obětování kavalérie v první fázi útoku. Příchod hlavní armády vypadá již o něco lépe. Na bojišti je jasně vidět výrazná role hrdinů, řekl bych, že v předchozích dílech Total War nebyli generálové nikdy tak zásadní jako v Total War: Warhammer.

Vydání hry se pomalu ale jistě blíží, v následujících týdnech bychom se měli dočkat představení armády upírů a chaosu. Snad budou minimálně tak zajímavé jako vojska stávající trojice. Total War: Warhammer vychází již 28. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama