Armu 3 obohatí letadlová loď
Arma 3 Novinka Armu 3 obohatí letadlová loď

Armu 3 obohatí letadlová loď

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Vyjde spolu s DLC Jets, které dorazí 16. května, a bude zdarma pro každého majitele hry.

Reklama

16. května vyjde DLC Jets pro Armu 3, které se pochlubí zejména třemi novými stíhačkami a jedním bezpilotním letounem. Tyto stroje musí odněkud vzlétnout a někde přistávat a letiště na aktuálně dostupných mapách ve hře už zjevně nestačí. A tak spolu s přídavkem dorazí letadlová loď CVN-83 pojmenovaná USS Freedom.

Dobrá zpráva je, že bude zdarma pro všechny majitele Army 3, tedy i pro ty, kteří si nekoupí Jets ani jiné placené DLC. Paluba lodě slouží pro vzlétnutí i přistávání stíhaček, letounů a vrtulníků a je vybavena automatickými obrannými systémy. Jde přitom o statický objekt, který lze umístit na mapu pomocí editoru, takže ji není možné řídit.

Jestli chcete mít bližší představu o tom, co od USS Freedom čekat, podívejte se na čerstvý trailer. Já jen připomenu, že placená část DLC Jets zahrnuje zejména stíhačky F/A-181 Black Wasp II, To-201 Shikra a A-149 Gryphon, bezpilotní letoun Sentinel a showcase misi Fighter Jets. Bezplatné novinky zahrnují nejen letadlovou loď, ale i různé vylepšené herní prvky, které obohacují vzdušný boj a dodávají mu větší hloubku.

Více o obsahu přídavku Jets i o vzdálenější budoucnosti Army 3 se dozvíte z nedávné novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama