Arslan: The Warriors of Legend představuje korunního prince a kněžku
Novinka Arslan: The Warriors of Legend představuje korunního prince a kněžku

Arslan: The Warriors of Legend představuje korunního prince a kněžku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Podívejte se na akční gameplay videa s Arslanem a Farangis v hlavní roli.

Reklama

Děj hry Arslan: The Warriors of Legend (původně The Heroic Legend of Arslan Warriors) se točí kolem válečného konfliktu dvou národů a převzetí vlády nezkušeným princem. Přibližně v polovině hlavní cesty, táhnoucí se přes celý herní kontinent a spojující tak jeho východní a západní části, žije mocný národ Pars a také se zde nachází jeho královské město Ectabana. Je to místo obchodu, ve kterém se schází lidé ze všech koutů světa. Od hlavního hrdiny hry, korunního prince Arslana, každý očekával, že v pokoji a míru převezme po svém otci korunu.

Toto očekávání je jednoho dne zmařeno, když je uprostřed oblaku prachu rozmetána hrdá kavalérie Parsu. V té době totiž začal invazi pohanský národ Lusitania a Arslan ve své první skutečné bitvě se projevil spíše jako zbabělec a nedokáže skrýt svou nejistotu. Jako zhmotněním jeho obav se nad bojištěm objevuje magické vzdušné tornádo a armáda Parsu musí čelit daleko větší hrozbě, protože je v tomto válečném chaosu zasažen Arslanův otec, král Andragoras III.

Na pomoc přichází největší a nejsilnější válečník, rytíř Daryun a společně s Arslanem bojují proti nepříteli a také proti svému krutému osudu. V tomto okamžiku, kdy nad bojištěm zuří bouře, převezmete roli korunního prince Arslana a s jeho nejbližšími spolubojovníky podniknete první krok kupředu a k nastolení pořádku.

Dnes se můžete níže podívat na dvojici gameplay videí, na kterých je vidět boj Arslana a kněžky Farangis, přičemž titul Arslan: The Warriors of Legend vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 již 1. října. Do Severní Ameriky a Evropy dorazí také ve verzi pro Xbox One na počátku roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama