Arslan: The Warriors of Legend u nás vychází v únoru
Novinka Arslan: The Warriors of Legend u nás vychází v únoru

Arslan: The Warriors of Legend u nás vychází v únoru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Následovat bude Yoru no Nai Kuni jako April as Nights of Azure a Atelier Escha & Logy Plus.

Reklama

Na londýnském MCM Comic-Conu toho bylo k vidění celkem dost, ale nás pro tuto chvíli zajímají pouze některé informace, týkající se videoher z japonské produkce. Mezi vystavovateli totiž byla také společnost Koei Tecmo, která zde představila nový trailer na hru Arslan: The Warriors of Legend a také uvedla její konkrétní datum vydání. V Evropě tedy vychází na PlayStation 4 a Xbox One digitálně i krabicově a pro PlayStation 3 pouze digitálně 12. února 2016.

Pokud si hru předobjednáte, je slíben u všech prodejců jako bonus speciální zbraň a zbroj pro Daryuna a na PlayStation Network pak originální scénář pro režim Free Mode s názvem Battle for the Title, který nabízí možnost odemknout některé speciální limitované dovednosti.

Hra vznikla na motivy románu The Heroic Legend of Arslan a drží si myšlenku restartu anime a mangy, kterou ilustrovala Hiromu Arakawa, tvůrce série Fullmetal Alchemist. Drží se konceptu série Warriors, tedy boje jednoho proti tisíci, ale nabízí také nový typ akce Mardan Rush, navržený tak, aby odpovídaly konceptu The Heroic Legend of Arslan a mohli jste zničit velké množství nepřátel tím, že máte kontrolu nad speciálními Rush jednotkami. Ty mohou využívat útoky na dálku i na blízku a působit obrovské škody.

Kromě ovládání celých vojenských jednotek vám hra také nabízí nové bojové pohyby pro jednotlivé postavy. Postupně budete získávat pro všechny hratelné postavy další typy zbraní a využívat takzvaný Chain Strike, umožňující přepínat v reálném čase mezi jednotlivými zbraněmi a prodlužovat tak komba.

V souvislosti s tímto oznámením jsme mohli v Londýně na MCM Comic-Conu panel s oznámením ohledně hry Yoru no Kuni Nai, která se dostane v Evropě na PlayStation 4 pod jménem April as Nights of Azure 1. dubna. Zároveň vyjde 20. ledna PS Vita verze Atelier Escha & Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama