Artworky ze zrušeného hororového Call of Duty
Call of Duty Novinka Artworky ze zrušeného hororového Call of Duty

Artworky ze zrušeného hororového Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

24

Odehrávat se měl ve Vietnamu během tajné války v Kambodži a Laosu.

Reklama

Studio Sledgehammer Games plánovalo speciální díl Call of Duty, který byl zasazen do Vietnamu a hrál by se z pohledu třetí osoby. Projekt byl nakonec zrušen a vývojáři vypomáhali Infinity Ward s Modern Warfare 3.

Zrušené Call of Duty mělo nabídnout hororovou podívanou na vietnamskou válku, kde na americké vojáky čekalo něco, s čím vůbec nepočítali. Vše se mělo soustředit na tajnou válku v Kambodži a Laosu, přičemž hra v určitých momentech měla připomínat Dead Space, zejména kvůli zasazení do podzemních tunelů navozující strach.

Zajímavé je, že tvůrci počítali i s lékárničkami. Tak nějak si říkám, že je strašná škoda, že se hra nakonec nedodělala. Možná práva tohle by bylo Call of Duty, které by do série přineslo skutečně něco nového a zajímavého. Místo toho na letošní rok Sledgehammer Games chystají Advanced Warfare odehrávající se v budoucnosti.

,,Pracovali jsme na tom šest nebo osm měsíců. Měli jsme nějaké opravdu cool mechaniky. Byli bychom rádi, kdybychom se k projektu mohli jednoho dne vrátit, nejde ale o něco, co by šlo vytvořit z pohledu první osoby," prozradil před časem Glen Schofield časopisu Game Informer.

Níže se můžete podívat na tři koncepty, které ilustroval Eddiego Del Rio v roce 2009.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama